onsdag, maj 05, 2010

blandad Onsdag

Kunde inte låta bli vågen idag :) Jag vet att det troligen till största delen är vatten men har tappat ett kilo till! That keeps me motivated!
Var iväg o promenerade med Emma igår kväll också, det regnade men det var bara o kasta på sig regnkläder. Hon har beställt sig en Cambridgekur och ska sätta igång på Fredag så då kan vi kämpa tillsammans. Vi pratade mycket om det igår och allt känns så mycket bättre idag. 3e dagen som ska vara värst känns så här långt bra. Men frukosten är ingen fara, jobbigaste målet att inte äta är lunchen. Men idag har vi lite på schemat så kommer kanske inte hinna tänka på det!
Har fått ställa in min sjukgymnastik så får bli ett pass på Wii ikväll om ingen vill ta en promenad?!

Nu har vi en kille här som ska börja praktisera hos oss genom arbetsförmedlingen. verkar vara en okej kille, datanörd., vilket passar bra :)

Även rörmokaren är här och fixar med rören i källaren. Det är stopp igen och ett rör läcker. bara för jag igår sa till Malin att allt var bra med huset. Vi pratar om att när vi ändå dränerar att dra nya rör... Men vi ska bara bli rika och så först...

Faktum är att vi börjat kolla på vad det finns för hus o samhällen närmare sthlm eftersom det lutar åt att Pelle någon gång kommer få ett jobb där. Hittade perfekta huset i Oxelösund, men det är ett tufft beslut o ta. Vi har ju skapat oss ett liv här i Lysekil, med hus, dagmamma, vänner... Samtidigt som att om Pelle nu får jobb i sthlm så blir han borta 5 dar i veckan. Då får vi ju knappt nåt liv tillsammans... Ja det är jättesvårt! Vill inte lämna Lysekil men vi skulle behöva inkomsten och jobben i Pelles bransch är i sthlm... Tja vi får se, han ska på en andra intervju på ett bolag här om ett par veckor. Så får vi se vad dem säger.

Och så säger vi Grattis till Carl som fyller år idag! Blir o åka till torp för o köpa present till honom och sedan åka hem till dem!

1 kommentar:

Pernilla sa...

tråkigt att huset bara ska krångla för er...