måndag, maj 03, 2010

Sjuka barn, såld bil och annat smått o gott

Mina älskade barn!


Det där distraktions momentet jag ville ha fick jag. Anna-Lena ringde och sa att hon inte fick Alex o sova och att Jamie var trött o hostade. Så jag åkte dit och när jag kom dit så var ungarna hur glad som helst. Men jag vet hur svårt det är o bedömma det där. Jamie somnade på vägen hem så helt pigg är han ju inte. Och Alex fick en flaska välling o sen stoppade jag honom i säng och jag har inte hört något så jag antar han somnade. Inget större bekymmer o ha dem hemma när dem är lugna o fina.

Idag så var jag på sjukgymnastik igen, har haft ont o varit stel efter 2 veckors bortavarande från det men så fort jag fick rört musklerna i bassängen så lättade stelheten och just nu har jag inte ont alls. Ska dit på Onsdag igen och det ska bli skönt!

Sen så tänkte vi åka till tippen med skiten vi röjt ur garaget så vi lånade släp av grannen och åkte dit men tror ni inte tippen hade lunchstängt!? suck! Så var bara o åka hem igen, vi ville inte gärna sitta där en timma o vänta... men kom till o börja prata bilar med grannen som har fått ställa av sin ena bil och inte får den andra o starta. Pelle frågar om han inte vill ha vår volvo och han frågar vad vi vill ha för den. Grannpris blev det. Han kollar in bilen och provkör och bestämmer sig för o köpa den. Visst vi kanske hade fått ett par tusen mer på blocket men är alltid roligt att hjälpa en granne. Dem tar för övrigt alltid hand om vår katt när vi behöver hjälp och hunden ibland. Så känns jättebra o ha sålt den till honom. Han vet dessutom alla brister med bilen så han köper inte grisen i säcken heller.

Lite jobb har jag hunnit med också men med betoning på lite...
Pelle är nu iväg hos ögonläkaren, förberedelse inför operation stod det på kallelsen så snart kommer väl en kallelse till operation också. Vi får väl hoppas att nästa operation kan bli lyckad så han slipper genomgå det igen...

Jag tycker vi behöver få vara friska nu ett tag. Jag är så trött på sjukhus och vårdcentraler!

Inga kommentarer: