söndag, maj 09, 2010

Förtydligande

Det verkar som att folk runt omkring mig tror att jag har anorexi bara för att jag gör denna pulverdiet, så är inte fallet. När jag skriver viktbesatthet så menar jag inte att det är allt som fyller upp mitt liv, självklart umgås jag med vänner o familj och tänker på annat. Som också borde framgå här i bloggen om man läser övrig text om mitt liv.
Jag är glad att folk bryr sig men det är inte så kul att man går tillväga på fel sätt eller att jag är oansvarig och sjuk för att jag gör detta.
Jag gör detta för att få en kickstart, för att låta min magsäck gå tillbaka så jag inte behöver lika stora portioner för o bli mätt. För att lära mig att äta regelbundet och såklart även för o tappa vikt. Tappa vikt verkar ju gå sådär just nu så jag hoppas dem andra sakerna har fungerat iaf.
Vill bara meddela att jag är klar i knoppen och inte tänker göra sånna här dieter var o varannan vecka!

Jag vet att jag för ett par timmar sen skrev att jag ska klara detta i en vecka till men jag börjar undra om det går. Igår hade jag yrsel och höll på o svimma, det gick över när jag stoppade i mig en tomat. Idag när jag var ute och grejade i trädgården så fick jag vid flera tillfällen yrsel, fick sätta mig ner med huvudet mellan benen för o inte svimma. Känner mig fortfarande lite vimsig i huvudet och jag har verkligen druckit ordentligt med vatten. Vet inte om jag blivit gravid eller om det är dieten som påverkar mig så. Jag tror inte det är en slump att jag blir så yr just denna vecka då jag går på dieten... Så kanske blir att jag börjar äta igen. Känner mig värdelös som inte klarar dem veckorna jag hade bestämt mig för men jag vill å andra sidan inte svimma när jag är själv med barnen. Tror inte kroppen mår så bra av det heller... Och jag föredrar att vara lite misslyckad än att vara en fara för mina barn!
Har inte tagit något beslut ännu men lutar åt att börja äta ett par mål om dagen.

Inga kommentarer: