söndag, maj 16, 2010

Nu har vi varit duktiga! Potatisen är i jorden, vi får se ifall det blir några så småningom eftersom det är första gången vi sätter potatis :) Så avancerad borde det ju inte vara men man vet aldrig...
Sen så röjde vi rabatten på köksändan av huset, massa mossa var det där. Då inser vi att det är asfalt under all mossa o gräs bredvid rabatten så vi börjar dra. Nu har vi en asfalterad gång runt hela huset! Mycket jobb var det men så himla mycket bättre! Undrar så varför tanten lät den gången växa igen?! men men... nu kan ungarna cykla runt hela huset, perfekt!

Nu så ska Pelle och Alex vila en stund och jag hade tänkt träna. Ska bara låta lunchen sjunka lite i magen först. Jamie han målar o ser på tv. Det är frid i huset :)

Ikväll så kommer Pelles brorsa Manne hit. Ska bli väldigt trevligt att ha honom här ett par dar! Han ska kolla på kajaker hos kajakklubben som han eventuellt ska köpa till vandrarhemmet han driver i Huså. Men han kommer ju även hinna umgås en hel del med oss :)

Imorgon bitti ska jag ställa mig på vågen igen. Jag har faktiskt ingen aning om hur det kommer se ut. Kan hända jag gått upp lite efter pulverdieten men jag tror inte det är mkt isf. Jag har ju tränat och hållt i mina portioner. Men sen har det ju även blivit både godis o popcorn i veckan... Ska bli spännande o se :)

Inga kommentarer: