måndag, maj 10, 2010

Prinsessform!

Idag mår jag som en prinsessa och känner mig så himla fräsch :) Mina byxor sitter löst och åker ner, dem har innan suttit bra så det känns skoj :) Vägde mig imorse och trots att jag börjat äta så hade jag enbart gått upp 0.3kg och det kan jag leva med :)
Vi grillade till middag igår och jag har nog aldrig njutit så mycket av kyckling o sallad innan :) Mätt blev jag på mindre än vanligt så jag är nöjd med min kur trots allt. En vecka räckte för mig.

Idag har jag hunnit med mycket och jag borde egentligen lägga min energi på jobbet just nu men känner att jag vill skriva av mig lite privat innan jag skriver nyheter!
Började morgonen med gemensam frukost med mina grabbar, det var mysigt och en sak som vi ska införa i detta hem lite mer regelbundet! Sen körde jag ungarna till Anna-Lena, gick en rask promenad med Nalle och tränade 30min på wii:t innan det var dags att åka in till stan för sjukgymnastik. Efter sjukgymnastiken passade jag på att handla så nu är kylskåpet fullt igen :) När jag kom hem åt Pelle o praktikanten Johan sin lunch så jag gjorde en nutrilettsoppa och joinade dem.
Ikväll ska jag iväg på promenad med Emma igen. Vi var ute igår kväll och då blev dem 9km, ikväll tänkte vi ta rundan som ärr 11km men jag har blåsor över hela mina fötter så jag vet inte hur det ska gå... Ska ladda med många plåster för har känt en så energi när jag är ute med Emma att det är trist att behöva avbryta pga onda fötter... Speciellt igår och idag har jag känt mig som en frisk fläkt! Vet inte om det är lättnade att ha fått börja äta igen, eller det att jag grävt mig ur den djupa grop som pulverdieten blev. Eller bara att kroppen piggnade på sig av maten i magen, iaf så känns det bra :) Hoppas det håller i sig!

Här kommer lite bilder från veckan som gick...

Bus på stranden

Klättrar på stenar :)

Jamie o Nalle leker

Alexander, snorig o go!


Finaste Alex


Promenad med Emma o Cola i Fjälla, vitsippor - vår!

Nlie


Jamie öppnar sitt livs bästa paket!


Äter middag ute!

Inga kommentarer: