tisdag, mars 31, 2009

I stockholm

Känns som om det är dax för en ny blogg uppdatering här i mitt lilla hörn på det stora nätet :)
Har inte riktigt samma tid att sitta vid datorn här, dels eftersom Pelle har min dator till jobb o dels för att jag helt plötsligt har 2 barn att ta hand om hemma hos någon annan. Man tycker ju att livet skulle vara enklare när man har farmor och farfar som hjälper till också. Och ja det blir det ju såklart, men samtidigt så ställs högre krav på promenader, lekstunder i parken o andra saker som man kanske inte ger sig ut på dagligen hemma eftersom man har dagis och en dvd-spelare som funkar utmärkt som barnvakt på eftermiddagarna :P Ja jag vet det är lite illa, men hemma behöver man ju faktiskt både laga mat o städa när man har barnen...

Så i Lördags så for jag o Alex in till stan vid lunchtid för att träffa Ellinor. Hade Alex i bärselen och det gick ganska bra, mesta delen av tiden iaf :)
Var väldigt roligt att träffa Ellinor, blir inte så ofta när man bor långt ifrån varandra. Jag fick köpt en vårjacka och ett par gympaskor så vart en lyckad shoppingdag. Även fast jag har en gammal vårjacka där hemma, men vadå, man kan ju inte ha samma jacka i all evighet! Tror jag köpte min vårjacka i gymnasiet...
Sen så gick vi förbi en smyckesaffär som sålde ut alla smycken för 10kr så köpte mig 3 par örhängen där. Den affären var sjukt rörig. Smyckena låg ihoptrasslade i högar på bord så folk ryckte o slet för o få i sär grejerna så hälften var trasigt. Men dem som jobbade i affären stod också o ryckte i sär så man var ju inte direkt rädd om grejerna...
Sen på Lördag eftermiddag nån gång kom Pelle o gänget hem från fjällen så Pelle kom in o hämtade mig o Alex i stan. Sen så körde Pelle sina föräldrar på fest o sen köpte han exklusiv middag från donken till oss... Ja vi hade väl tänkt oss nåt romatiskt eftersom vi firade 5 år ihop men vi orkade inte :) O sen busade jag massor med Jamie eftersom vi saknat varandra så mycket o så blev det lite för mkt för Jamies mage så han kräktes i mitt hår... mums...

Söndagen så gick vi upp tillsammans allihop o åt frukost sen gick vi ut på en långpromenad, skönt :) Sen åkte jag o Pelle iväg till ett enormt Ica o handlade, hade tänkt fixa en liten paraplyvagn till jamie där ocksås men vi hittade ingen. Blev mat ist.
Söndagkväll var vi på konsert o såg hammerfall, var riktigt bra fast det ena förbandet tycker jag var bättre. Dem heter Sabaton (http://www.youtube.com/watch?v=rErIRw1okog&feature=related) och hade mkt bättre energi på scen. Hammerfall har så hård musik o hårda texter men själva ser dem ut som mjuka "små" nallebjörnar :)

Måndagen, igår, var vi hemma i sköndal på förmiddagen. Gick till parken med barnen o så, jag o jamie fixade pannkaka till lunch och sen kom farbror Manne förbi, alltså Pelles bror. Jamie avgudar sin farbror sen han fick skidor av honom i fjällen :)
Igår eftermiddag bar det av in till stan. Shoppade en tröja till Pelle, han hade behövt fler men han hatar affärer så jag var glad att vi fick köpt en. Träffade även Hong i stan, vi skulle äta med honom så efter ett tag gick vi till gamla stan där grill Ruby låg. Ett dyrt ställe med halvbra service men ljuvlig mat :) Var skoj o träffa Hong igen också! Efter maten åkte vi hem till Hong o spelade lite PS3, little big planet, helt ljuvligt spel!

Idag har jag bara varit i parken med Jamie, han lekte på hel själv så jag kunde njuta av solen på en bänk! han är så söt. Han leker med stenar o pinnar som om dem vore typ dockor eller en kompis. När jag satt på bänken så kom han gåendes med en sten som han la på ena gunghästen, puttade fart på den o gick bort o satte sig på den andra o gungade själv :) När farten för stenen höll på o ta slut var han på väg av för o putta ny fart men jag erbjöd mig att putta på stenen när den gungade. man bara smälter,... han har blivit så stor!
Snart ska Pelle o jag iväg på vagnsjakt o så ville han ha en egen bärbar dator så vi ska köpa nån billig variant så jag kan få tillbaka min!
Ikväll kommer Anders och Johannes förbi o äter lite, det är väl typ Pelles bästa kompisar så är ju kul o träffa dem.
Imorn blir det lunch med Pelles farmor, annars vet jag inte om vi har några andra planer för morgondagen.
Fredag blir det till o fira Pelles morföräldrars guldbröllop, innan dess skulle pelle in till stan på möte så jag o barnen får roa oss här i sköndal. Men tror Pelles mamma är hemma på fredag så behöver ju inte bli dödligt tråkigt för mig :)
På lördag ska vi åka hem men kommer eventuellt åka runt västerås o hälsa på Ellinor o Fredrik om dem har tid. Vore bra för då får barnen sig en paus i bilåkandet.

Bjuder på 2 bilder från fjällen, bilder från Belgien kommer när jag kommer hem till Lysekil där min sladd finns. Några bilder finns hos Sandra på: http://theupsanddowns.blogg.se/2009/march/bilder.html




1 kommentar:

Leijona sa...

Vad söt han är Jamie när han står på skidorna! :D Åh ja! Sabaton är riktigt bra! :) Har sett dom säkert 5 gånger ^^ Dom är så himla engerifyllda på scenen och får verkligen med sig publiken. Det är himla skoj! :) Nu ska jag ta och laga lite mat! Ha det bra! Kram kram!