onsdag, mars 18, 2009

Badbesvikelse

Inte ens när man publicerar bilder på vackra pojkar kan ni kommentera, urkasst! (man behöver inte vara medlem, gå bara neråt på sidan för kommentarer så fns det "namn" eller "anonym").

Dem senaste dagarna har lixom bara glidit förbi, i måndags hände inte så mycket spännande. Men var på vattengympan vilka var väldigt skönt o trevligt!

Igår var det lite mer aktivitet, fast började morgonen lungt framför tvn med datorn i knät, lite lagom ansträngande :) Sen vid 11 lurade jag ut Pelle på promenad i det vackra vår(?)vädret. Vi gick via pinnevik o dona, sen förbi lysekilshemmet o upp till dagis för att hämta Jamie. Var en riktigt underbar promenad! Sen när vi kommit hem o lagt jamie osv så gick pelle till jobbet igen. När Jamie vaknade så packade jag o han ihop oss för vi skulle till badhuset o bada.Jag letade förtvivlat efter jamies badbyxor i säkert 20min. Det larviga är att när jag började leta så kollade ajg under vardagsrumsbordet och när jag gjorde det så la jag upp en bok på hyllan under bordet utan o kolla på hyllan. Igår kväll hade Jamie hittat sina badbyxor under just den boken... haha! ja så jag hittade inte byxorna innan vi gick utan jag packade ner hans uvdress och tänkte att vi kunde ju prova om den passade iaf inne på badhuset. Sen hörde Emma av sig och sa att hon åkte så jag fick lite panik för hade inte hunnit äta lunch. Så fick Pelle till att kör oss upp efter att jag ätit. väl uppe vid badhuset innser jag att jag inte har med mig mitt passerkort till simhallen så pelle åker hem o hämtar det. Jag står i "hallen" till badhuset o väntar. emma vart sen som vanligt så Pelle hinner tillbaka innan. Går fram till kassan för att vi skulle gå in medan vi väntar på Emma o Felicia o då klämmer personalen ur sig att det har varit en vattenläcka på färgaregatan så vattnet ärr avstängt så vi får inte bada... då har vi stått precis brevid kassan i säkert 10min och dem har inte kunnat klämma ur sig det tidigare?! Tja visst jag hade inte kommit fram till dem men dem såg mig hela tiden och eftersom alla aktiveter på ett badhus innebär vatten så hade dem väl bara kunant säga det... suck! Iaf ringer jag Emma o börjar promenera hemåt. Emma o jag bestämmer att vi ska gå till parken med barnen ist så dem iaf får busa av sig. Jamie vart jätte besviken o satt hela hemvägen o sa bada bada bada.. Stackarn var ju så inställd på att få bada.
Men Emma o Felica ahd einga utomhuskläder med sig så letade upp Jamies förra årets overall till Felicia och Emma fick låna en jacka. Sen gick vi en promenad med barnen i dubbelvagnen. Alex var hos Pelle på kontoret. på hemvägen så stannade vi då vid parken så barnen fick leka. Felicia är minsann en bestämd liten dam, vet vad hon vill och inte vill :D När vi gick hem från parken så ville minsann inte hon det så hon gallskrek i fem minuter :P Trotsen har trätt i kraft där med.
Sen åkte dem hem o vi hade tvättstuga. Vi lagade även pannkakor o åt. Sen var Jamie rätt så trött så han såg på film till halv åtta då Pelle la båda barnen. Sen ahde vi en lugn kväll vid tvn, tja förutom att jag sprang till tvättstuga en gång i timmen. Men nu är alla kläder tvättade så nu kan man börja packa inför resan. vet inte hur man ska lägga upp det där. Om man ska ha med kläder för två veckor eller om man ska låna tvättmaskinen. Men tror nästan det är lättast att bara ta med sig kläder för två veckor.

Sen är det första babysimmet på fredag. Fast Emma o jag hade tänkt göra ett ny försöka att bada med Jamie o Felicia så Pelle får gå med Alex. Jag är väldigt splittrad för hade himla gärna velat gå med Alex, men samtidigt vil jag umgås med Emma o se Jamie leka i vattnet... Tror Pelle o jag får turas om sen när det gäller babysimmet, för vill ju inte missa det helt med Alex. Kanske vi kan fixa barnvakt några gånger också så att vi båda kan gå., borde ju gå!

Inatt så har Pelle spytt flera gånger, så han är magsjuk. vet inte alls var det kommit ifrån... Så är väl bara en tidsfråga innan man ligger och spyr igen... Men går väl an om man har hjälp med barnen denna gången. Bara det inte kommer typ på lördag så jag inte kan flyga till belgien. Men borde ju komma idag eller imorn isf. Och brukar bara hålla i sig en dag på mig. Men kan väl se det positiva i det hela om ajg skulle få det. Då går jag troligen ner nåt kilo till. Är frustrerad nu för vågen ahr stått stilla i typ 4 veckor nu :/ man tappar ju motivationen ännu mer när vågen står still... Men ska fortsätta kämpa!

Nu ska jag passa på o njuta lite till av friden innan Alex vaknar. Just nu sover han i vagnen utanför dörren.

2 kommentarer:

Anonym sa...

provar

Nathalie sa...

visst väl att alla kunde kommentera