måndag, mars 23, 2009

resan till belgien o första dagen

En liten uppdatering ifrån Belgien.
Flygresan gick hyfsat bra, Bengt följde med mig in på flygplatsen o hjälpte mig att checka in väskan o så. Monterade Alex i bärselen o sen tänkte jag gå igenom säkerhetskontrollen, går igenom o så piper det, ja då måste jag ta av mig bärselen och dessutom mitt skärp... Sen ska man då lrångla på skiten igen, fick lämna Alex till en som arbetade där annars hade det inte gått. Krånglade inte på skärpet igen så det var bara att gå o dra i byxorna sen.
Fick sitta brevis en trevlig farbror på flyget som gärna höll Alex och hjälpte till. Alex somnade vid start men vaknade snart igen o sen var det bara för spännande för o somna om så han var ju lite gnällig...
Väl framme så hjälpte en man mig med mitt handbagage och farbrorn höll Alex medan jag tog på bärsele osv. Gick sedan smidigt att vandra genom flygplatsen och väskan kom relativt snabbt. Sen kom Sandra, Joachim o Emma rätt snart efter att jag kommit. Krånglade in oss i bilen o åkte hem till dem :) Åt lite mat o snackade massa skit o sen var det sängen.

Idag började vi dagen seriöst, tränade lite var o var duktiga.
Sen skulle vi handla o på vägen gick vi förbi en en billig kläd/prylaffär och såklart blev det lite shopping :) Lite barnkläder och lite billiga leksaker till Jamie. Handlade för 38 euro och fick 2 påsar med grejer, då är det ju roligt o shoppa :D
Sen så handlade vi mat som vi egentligen hade gått ut för att göra. Maraffären såg ut som ett gross eller ett lager... mkt charmigt... :)
Sen blev det pannkakor till lunch väl tillbaka, efter det skulle vi göra ploppkakor som sandra trånat efter sen jag bakade dem till jamies kalas. Och efter kakorna var det dax att påbörja middagen i form av lasange.
Lasangen blev otroligt god och uppskattad, roligt när det blir gott! Och under middagen fick jag tränat min engelska då även joachim var med (belgare). Gick över förväntan att snacka min knackliga o på senaste tiden otränade engelska.

Skratta har vi gjort, hela tiden. Har ont i käken o kommer troligen få träningsvärk imorgon :D men väl värt det!

Imorgon ska vi promenera in till centrum o kolla lite mer i affärer, ska se om jag får tid för o blogga imorgon också. Har iaf en toppen resa so far! Och Emma är ju bara så söööt!

Inga kommentarer: