söndag, mars 01, 2009

badrum och kök!

Sitter här o håller tummarna för att Jamie ska somna, det har varit en helt gräslig dag. Båda barnen har vaknat på fel sida, är helt slut i huvudet efter allt gnäll o skrik idag. Verkar inte ha så god lycka med att Jamie ska somna heller... Suuuuck!

Gårdagen hade vi också gnälliga ungar men vi fick gjort nästan allt det vi behöver. Vi hittade kakel o golv till badrummet. Jätteskönt o få det ordnat. Sen kommer vi ju behöva bestämma vad vi ska ha för dusch, toa osv men vi har iaf hittat badrummsskåp med handfat i som vi gillar :)
Kaklet blir vitt med svart/grå list mitt över väggen. Golvet blir svart med en kompass mitt på golvet. svårt o förklara men ni ska å se när det blir klart, kommer bli toppen!
Vi var även på Ikea igår o fick oss några tankeställare vad det gäller köket. Vi har bestämt oss för vitt klassiskt kök med svarta handtag. Det blir med intergerad häll, micro, ugn och kylskåp. tror det kommer bli skitbra. Har inte bestämt oss för vad vi ska ha för kakel där dock men det är inte lika brått. Vi kommer även ha valnötsträbänk, tror det kommer bli skitsnyggt!
Behöver tillbaka till ikea helst utan barn o få beställt alltihop, ska ändra lite i våra ritningar osv. Sen måste vi ringa damen o se ifall vi kan få komma o kontroll mäta, vill ju inte beställa ett helt kök o så stämmer inte måtten.
Nu behöver vi boka hantverkare också, får ringa runt imorgon o se om det finns nån som vill gör jobbet åt oss!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad kul det låter! När ska ni flytta dit?