söndag, mars 15, 2009

en vacker vårdag

Dagen påbörjades med en välbehövlig sovmorgon, lite lagom lång sovmorgon om det nu finns :D Pelle o Jamie skulle möta Carl o maxim vid simhallen kl 10 så jag fick vakna kl 9.30 för o ta hand om Alex. Tillbringade första timmen i soffan med Alex, vi busade o såg på tv o mös. Sen la jag honom i babysittern o han slocknade :) Så tog tillfället i akt o städade. Nalle den dumma vovven hade kissat i gästsängen igen... grr blir så arg, fattar inte varför han ska hålla på så!? Trodde det berodde på att han kännt sig osäker o revirtänkande men efter att vi kastrerade honom så har det inte skett en enda gång förrän nu. Men han har fått sova i gästsängen dem sista veckorna och så fort han fått en egen säng eller filt så har han kissat på den så kanske att han sett gästsängen som sin egen... Vet inte om det är revirtänkande eller varför han har den dumma ovanan?! Väldigt frustrerande iaf, är så trött på att skura madrasser o tvätta täcken o kuddar... Visst är väl bara o vänja sig tills man ska avvänja pojkarna från blöjorna, men Nalle ska ju reda vara rumsren sen ca 4år tillbaka...
Ja sen var det den vanliga städningen, ett ständigt slit...
Fortsatte städa när badhjältarna kom hem också, Jamie sov o pelle gick o jobbade.
När Jamie vaknat och Pelle jobbat klart så åkte vi hem till Carl o Vicky. Dem hade Carls mellersta barn där också så var full fart :) Vi fikade osv o sen åkte vi hem igen. Gick ut på en underbar promenad i det vackra vårvädret! En dag som denna kan man inte bo bättre än vi gör, de tär fantastiskt när man ser havet o klipporna speglas i havet och solen lyser så strålande stark. Det är så vackert att man skulle kunna stå o titta hela dagen!
Efter promenaden gick vi förbi kinesen o hämtade vår middag, Pelle skulle spela en turnering och jag orkade inte fixat middag själv med bägge barnen.
Sen såg jamie på tv fast han tyckte det var läskigt så jag fick vara med :) Tur man har bärbar dator.
Och så har jag ikväll fått beställt canvas tavlor, en på varje son.
Här har ni bilderna vi valde:



1 kommentar:

Anonym sa...

Va härliga bilder du tar ;)
Önskar att jag var lika bra fotograf :)