fredag, mars 13, 2009

En oväntad dag

Dagen blev inte alls som vi hade tänkt oss, i min mening blev den mycket bättre :)
Vi hade planerat att åka ut till fjälla för att ta en mysig promenad. Men snön hade inte töat bort som vi hade tänkt oss och båda barnen sov som stockar när vi väl kom fram till ett väldigt snöigt fjälla. För er som inte vet så är fjälla ett friluftsområde som ligger vid vårt nya hus i Lyse.
Så vi vände o eftersom jamie sov så bestämde vi oss för o åka en längre sträcka med bilen. Slutade med att jag ringde mamma o hörde om hon o Lasse ville äta lunch med oss o det ville dem så vi åkte till Stenungsund. Vi hade bestämt en tid med mamma så hade lite tid o bränna innan så vi åkte ut till pappas jobb o träffade honom. Bestämde med pappa att vi skulle åka hem till honom efter att han slutat jobbet så så blev det. Efter en trevlig lunch med mamma o Lasse så åkte vi en vända till torget. Pelle hade tappat bort sitt andra par handskar och sin andra mössa för vinterna så han behövde nya, så det blev det. Sen åkte vi till hyundai (stavas?) o kollade på bilar, hade tänkt köpa ny bil, lite mindre variant denna gången som går lite billigare. Pelle provkörde en o vi fick endel info av säljaren, men inte köpte vi nån bil som tur va. Får kolla runt lite till tror jag :)
Sen blev det hem till pappa och jag o Jamie roade oss med hundarna i trädgården en stund. Jamie var verkligen eld o lågor, ett nöje att se honom :D Sen blev det en gemensam promenad, övertalade pappa att gå upp på vinden o rota fram en pulka o stjärtlapp! Promenaden gick inte så fort, det skulle kastas snö till hundarna och Jamie skulle åka pulka, sen skulle han dra pulkan... ja sen kom vi fram till en trevlig liten backe där vi alla roade oss med pulka o stjärtlapp. Skitkul att åka pulka ju! blöt blev man ju eftersom endast Jamie var rätt klädd... men vad skoj! Wille o Nalle jagade efter oss när vi åkte ner o ville försökte hugga tag i jamies luva vilket inte var så uppskattat från oss men.. överlag har Wille bettet sig lite hmm överdrivet idag, inte kunnat slappna av för fem öre. Kanske lite svartsjuka i att behöva dela med sig av husse, för pappa var en fantastisk morfar idag o tog sig an Jamie väldigt bra! Jamie har varit så lycklig idag, bara tjutit av glädje, i trädgården, i pulkabacken och inne hos pappa. Vi bara måste åka till stenungsund oftare o träffa familjen för han bara älskar det :) Så skönt tycker jag att han gillar mina familj också även fast dem inte varit så engagerade innan, men nu börjar dem ju mjukna upp. Bara man själv driver på lite så går det o få igång mormor o morfar!
Nu får Pelle jobba hela kvällen stackarn, men jag hoppas att även han tycker att det var värt det! bara att få höra Jamies glädjetjut o glada ansiktet borde göra det värt det tycker jag :)
Nu ska jag snart sova, ska bara se det sista på pinsamma Leagally Blond 2.

Inga kommentarer: