tisdag, mars 03, 2009

Badat med Jamie!

åh att åka o bada med barnen var en toppen idé! Så himla roligt var det att se dem! Felicia är allt en liten fisk o var entusiastisk rån början till slut. Hon simmade typ med armringar på sig och fullständigt avgudade rutchkanan :D Jamie var ibörjan väldigt rädd o orolig. Men vi tog det lugnt och successivt så vågade han mer o mer :) I slutet så plaskade han som en tok och hade jätteskoj. han vågade sig på rutchkanan några gånger också o jag kunde släppa honom med armpuffarna, tyvärr hade Felicia fått låna dem bästa armpuffarna så Jamie hamnade med munnen under vattnet o åkte på en kallsup :/ Men han var vid gott mod och grät inte ens när vi duschade efteråt. Vi hade tänkte göra det här igen nästa vecka. Var underbart o få kvalitetstid med bara Jamie. Ingen Alex som behövde ha mat eller så, bara full fokus på Jamie! Man behöver det ibland!

Torsdag blir det Ikea igen, förhoppningsvis sista vändan. trodde jag aldrig jag skulle säga om Ikea :D Men jag är trött på att planera köket nu, vill bara få klart det o beställt det!
Sen kan jag tänka mig lite roligare turer dit, men då är knappast pelle lika entusiastisk :P Men vi ska ju köpa badrumsskåp osv på Ikea så blir nog en vända när renoveringen börjar bli klar.

Nu är klockan 22.25, har tagit mig en stund o skriva ihop detta lilla o jag orkar nog inte mer idag. Ska gå upp med jamie imorn så behöver gå o sova nu. Ses!

Inga kommentarer: