fredag, mars 20, 2009

fredag morgon

Gårdagen var en trevlig dag. Jag påbörjade morgonen med o träna på mördarmaskinen, det var sjukt tungt, jag var nära att ge upp flera gånger, o jag pallade inte göra många situps heller... mådde lite illa och sist jag mådde dåligt när jag tränade så vart jag magsjuk o eftersom Pelle var det i förrgår så vågade jag inte pressa på med situpsen. Men jag verkar ha klarat mig från magsjukan. Jamie var dock lite lös i magen igår men vet inte om det beror på en magsjuka.
Sen jobbade jag iaf på mitt projekt o sedan blev det storstädning. Strax före tre väckte jag Alex o gick för o hämta Jamie. Träffade nån ny dagisfröken som jag inte ens visste jobbade på jamies avdelning, men hon var väldigt trevlig iaf :)
Sen gick vi till parken för att träffa Marie-louise kallad Mulle och hennes dotter Ylva. Men blev bråk ständigt om hinken o spaden mellan Jamie o ylva så vi gick hem till oss för o fika ist. Var iaf trevligt :)
O så blev det middag, lägga barnen o packa alla väskor. Blev rätt många väskor... Men vi är ju 4 personer och har packat i olika väskor, en för belgien, 2 för fjällen och 2 för sthlmsveckan. Tur vi inte ska ha nån vagn med oss upp för då hade vi fått använda släp :P

Snart blir det bad med Emma och Felicia. SKulle ju ha varit babysim men det vart inställt så Pelle o Alex passar på att göra ärenden undertiden vi badar.

Nu ska jag mata lilleman! kram på er

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha de så mysigt i Belgien ;)
Kram