lördag, mars 07, 2009

En lång lördag med barnen

Nu så sitter jag o ser på skrålfestivalen, mest för Jamies skull eftersom han älskar o "danta" till musiken. Och han är så söt när han dansar! Han borde ju sova nu men han vaknade först kl 8 imorse så somnade för middagen vid kl 14 idag. Sen sov han över 3h på eftermiddagen så fanns inte med på listan att lägga honom vid 19-19.30 idag.
Tragist måste jag säga att den där Ugglas fick lov o gå vidare med sitt skrål... huh! Men Jamie gillade den, troligen för att den var på svenska och ett ord han faktiskt kan uttala :D Sjöng glatt med "snälla snälla snälla". Så himla söt!
Annars idag så har jag mest umgåtts med barnen. Pelle fick sovmorgon imorse så vi väckte inte honom förrän vid elva. Sen gick han ut med Jamie så jag o Alex fick oss en lugn stund :)
Sen var det läggdax för Jamie så jag passade på att träna undertiden. Alex låg under babygymmet o tuggade på sina egna tår, supersöt :) Men sen somnade även han så jag fick duschat. Passade på att läsa lite medan pojkarna sov, skönt!
Sen när Pelle kommit hem o Jamie vaknat så lagade vi mat tillsammans. Mysigt att göra det ihop hela familjen, oftast är det jag och Jamie som fixar maten tills Pelle komemr hem. Men idag gjorde vi taco ihop, och vi alla åt som hästar :D Hade kantareller kvar så jag smörstekte dem o hade i tacon, guuud så gott :)
Sen hade jag påbörjat det stora projektet "baka bullar" med Jamie innan maten, emd andra ord gjort degen. jamie var eld o lågor men det var itne jättelätt o baka bullar med en 2åring kan jag tala om. Men han hade roligt och bullarna smakade gudomligt. Tror jag har gått upp typ 2-3kg denna veckan ;) har ätit för mkt onyttigheter o rört på mig för lite. Nej men vet inte, har inte vägt mig sen i onsdags. kanske dax o göra det imorn. Problemet är att ena scartuttaget i tvn har gått sönder så varje gång man vill använda wiin, dvdn eller boxen så måste man vrida tvn o byta sladd... hela projektet känns inte värt det bara för o väga in sig dagligen. men vi har börjat spela dvd's på mediadatorn nu iaf, funkar med dem flesta filmer utan problem. Synd bara mediadatorn fortfarande morrar som ett lejon pga en död fläkt som jag inte kan byta o Pelle är för lat för att ens försöka... Så jag längtar efter besök från nån av våra datanörds vänner ;) Hong är ju bra på att hjälpa till o flytta... hmm... :D
ses!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack för tipset ;)