torsdag, mars 26, 2009

Torsdag, sista dagen i Belgien

Idag vaknade Emma klockan fem... så vid sex kom Sandra ner o gav en skrikande Emma frukost så jag vaklnade o när dem gick upp igen så vaknade även alex så det var kört för mig att somna om... Så vi gick alla upp o gjorde oss iordning och vid nio satt jag o sandra redo att gå ut i affärer men båda barnen sov :P Ja Sandra mådde bra idag igen, lite flyt iaf att det bara varade en dag för henne med magsjukan!
Men sen kom vi oss iväg iaf, gick i båda dem billiga affärerna och jag spenderade ännumer pengar. Men fick köpt ett par presenter, kläder till barnen, leksaker o faktiskt 2 toppar till mig själv :) Har shoppat mycket här nere men har fått sjukt mycket grejer för pengarna! Det är som att åka till ullared :D Då är det som roligast att shoppa!
Sen har vi lagat lunch, kycklingwok med curry - mm! O så senare blev det middag, en annan kycklingvariant, vi har googlat recept :))

Imorgon är det hemresa som gäller. Jag får skjuts till tågstationen iaf där jag sedan tar direkttåget till flygplatsen. Hoppas dem ropar på engelska på tåget så man vet när man ska av :D Men löser sig nog. Är bara lite paranoid sen jag hamnade fel i USA, men jag vet ju att det inte är så farligt o hamna fel heller. Folk brukar ju vara hjälpsamma. Och har ganska gott om tid på mig tror jag. I will survive :D

Sen på Lördag ska jag träffa Ellinor så hoppas jag håller mig frisk den här gången! Ska bli väldigt roligt iaf. Hoppas på att kunna köpa mig ett par skor då också, behöver ett par gympadojjor. Fast vad jag förstod så håller det fortfarande på o snöar o grejar hemma i sverige... larvigt! Jag vill ha vår nu! Och i Lysekil hade vi det, iaf när vi åkte därifrån. Men borde ju bli det snart, är ju nästan April!
Och på Lördag firar jag o Pelle 5år ihop och mormor fyller 90år, en stor dag!

Nu ska jag sova så jag orkar med hemresan imorn.

1 kommentar:

Anonym sa...

idag är det mer eller mindre snöstorm här hemma :(