onsdag, mars 04, 2009

Sömntuta!


Åhå inte visste jag att var så trött... Skulle lägga Jamie för middagsvilan och la mig med Alex i gästsängen för o amma, lixom slå två flugor i en smäll, men jag slocknade som ett ljus :D Vaknade ca 2h senare av att Jamie stod brevid sängen o tryckte på nån väsnande leksak... Så jag behövde troligtvis sova den stunden. har varit zombie nu ett tag men börjar så smått vakna till liv med förnyad energi!

Alex har upptäckt det roligaste i hans liv, gåstolen! Tog upp den från källaren etersom jag märkte att han bara ville stå o gå i mitt knä. Hade tänkt att bara sätta honom i den korta stunder än så länge men han älskar den! Visserligen kan han bara backa men han tar sig fram alldeles själv! Blir sur o skriker när jag vill lyfta ur honom eller om han fastnar i ett hörn :) Så himla söt! Babygymmet är numer en tråkig leksak... suck!

Idag har vi varit i huset hos damen o mätt i kök o badrum. Hon är mysig Margareta, och helt otroligt pigg för o snart fylla 80år!
Hantverkaren som var här igår o tittade på ritningarna tyckte inte vi skulle ha den planlösningen vi valt i köket men jag har suttit o pillat o inte kunnat hitta nån bättre så vi kommer köra på det iaf. Dock kommer vi nog slå ut väggen till förrådet brevid badrummet eftersom badrummet är så litet. Det har jag sagt hela tiden men pelle har övertygat mig om att det räcker som det är... men nu tyckte hantverkaren deinitivt att vi skulle slå ut väggen så då blev väl Pelle mer eller mindre omkullsnackad :P

Så här ser ritningen ut än så länge.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nice!