måndag, mars 02, 2009

Måndag

Idag ahr jag varit låg, det var först frampå eftermiddagen då jag fick komma ut ur huset helt själv som jag vaknade till liv lite. Sen blev det ännu bättre då jag lyckats övertala Emma o komma på vattengympan iaf, fast hon inte hade tänkt sig det :) Skönt o snacka lite skit o röra på fläsket!
Imorn hade jag o Emma tänkt gå till simhallen med Jamie o Felicia. Det ska bli spännande o se hur Jamie reagerar. Hoppas han tycker det är skoj för då kan vi kanske göra det snart igen. Blir ju även snart babysim med Alex också. Mina pojkar ska inte vara rädda för o bada! Jag var ju riktigt odräglig som liten eftersom jag var rädd för vatten. På campingplatser när vi var med husvagnen o mamma o pappa skulle duscha mig så måste folk ha trott att dem misshandlade mig i duschen så som jag skrek... O jag känner att Jamie börjar bli som jag var.han vägrar bada i badbaljan här hemma och han gillar inte heller o duscha. Vet inte hur vi ska få det positivt då han gallskriker bara man försöker få honom att bada... Så hoppas på att bad i simhallen kan hjälpa till att få honom o gilla vattnet igen!

Annars idag har det inte hänt så mycket. Snöade så inåt helvete imorse och i förmiddags då jag gick o hämtade Jamie på dagis. Kramsnö... inte lättaste underlaget o köra barnvagn kan jag tala om! Sen skulle Jamie gå hem men Alex var vansinnig så efter en bit fick jag sätta Jamie i vagnen iaf. Och på dem 3min som det tog hem så hade båda barnen somnat som en stock... Jamie är inte så lätt att få o somna om så ville inte riva ur honom ur vagnen så slutade med att jag körde ner hela vagnen till Pelle på kontoret där man faktiskt kan få in dubbelvagnen. Så jag kunde gå hem helt ensam o bara njuta! Så fick mig väl ca 2h hemma som jag inte gjorde så mkt nyttigt av. Men jag vägde upp det med o städa imorse. Behöver bara dammsuga av nedervångingen, men gör det imorn.
Sen har Pelle ringt hantverkare o det kasnke blir min barndomskompis som kommer hit o grejar :D Så förhoppningsvis har Tobbe jobb ett tag till, bara dem har rimliga priser!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tackar... när ska ni börja renovera då?