onsdag, mars 25, 2009

onsdag - magsjuka

Idag hade Joachim åkt på magsjuka, han hade spytt hela natten o sen hela förmiddagen... Sen så nu har även sandra åkt på det. Jag hoppas inte att det var jag som smittade men vore underligt eftersom det var joachim som åkte på det först och honom har jag inte träffat så mycket. Och jag var sjuk i fredags o lördags, så tog ju sin lilla tid för dem o bli smittade isf... men man vet ju aldrig. Så idag har jag sett 3 filmer o lagat lite mat som i slutändan inte var så gott (nytt recep). Kanske inte bästa dagen på semestern men sjuka kan vi alla bli. Hoppas iaf Sandra är frisk imorn så hon kan visa mig runt här i Ledeberg o så. Nu sover hon iaf så ikväll ser jag nog inte henne mer. Joachim har mått bättre här på eftermiddagen så han har suttit o sett en film med mig. Så har inte hänt så mycket här idag.

Huset som jag tidigare har kallat ett råtthål är riktigt fint bitvis. Jag är imponerad eftersom Joachim gjort nästan allt själv. Nedervåningen ser riktigt acceptabel ut! Fast badrummet där uppe känns nästan lite scary... Inget är klart där men det finns en toa o ett badkar inkopplat. Runt badkaret hänger ett plastskynket, inte ett draperi utan ett sån man ser på tv som dem rullar in lik i ;) Alltså inte likpåse utan genomskinlig plast som liken hittas i. Så jag känner mig som om jag ska fastna i det där eller som om nån ska komma o kväva mig i det :P

Nu har jag faktiskt lite hemlängtan, men är väl för att jag känner mig lite bortkommen här utan en Sandra att skratta med.

Inga kommentarer: