söndag, mars 22, 2009

Nästan klar för avfärd!

Lilla Alex tyckte inte alls att mamma skulle få sovmorgon vilket jag hade hoppats på, faktum var att han inte ville sova i natt heller... men på nätterna trycker man in bröstet i munnen o vill han inte ha det så vänder jag mig om o somnar om. ja jag vet, jag är en jättebra mamma nattetid... Nej men fortsätter han skrika hysteriskt så får man ju göra nåt. Som jag brukar så tände jag en lampa o då nöjde han sig rätt bra med det o jag kunde sova :) men har nog vaknat typ 5 gånger i natt och sen vid sju imorse ville Alex inte sova mer... vanligtvis när Alex vaknar den tiden brukar han somna om men icke, jag låg o väntade i 40 min men sen gav jag upp o tände lampan och läste fram till klockan tio. Då somnade Alex om men då kunde ju inte jag somna om vad klart så tog tillfället i akt att ta mig en dusch. Klippte även till luggen o den blev lite för kort :/ men det är ju tur den växer snabbt iaf :)
Sen började en viss herre skrika medan jag sminkade mig så vsr tur jag inte petade ut ögonen... Efter det har jag matat lilleman, tryckt i mig lite choklad o cola till frukost... bäddat och samlat ihop grejerna i "vårt" rum som ska med till Belgien. Nu ligger Alex i vagnen o sover tror jag o jag försöker hitta information om incheckningen... lite krångligt när resan anordnas av malmö aviation men flygs av brussels airlines... stod lite olika på hemsidorna men ringde till flygplatsen nu och fick svaret på min fråga. En timma innan ska jag vara där (så Bengt om du läser det här innan ni åker så kan ni väl ringa hit för jag har inte ert nummer, Så vi kan bestämma en ny tid för avfärd mot flygplatsen, tack!).
Tror jag ska fixa mig ett par mackor nu och sätta mig framför tvn lite, tiden går ju bara så långsamt när man väntar på något! Lääängtar nu :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ska ni gifta er? Va kul!
Hoppas du får en trevlig resa till Belgien ;)
Kramar på er

Leijona sa...

Så du kom iväg fast du hade magsjuka? :/ Himla synd att vi inte hann ses.. :( Aja, hoppas du har skoj i alla fall.