onsdag, mars 18, 2009

Här igen...!

först ingen blogg på 2 dar och sen 2 på en dag?
ja så kan det bli!

Känns som att jag varit ute o promenerat hela dagen. Först gick jag upp til dagis med Jamie. Och snart skulle han ju hämtas igen. Sen matade jag Alex o sen behövde vi gå till BVC och efter bvc gick jag en omväg runt Ica för o köpa fil o Cola till Pelle. Och sen gick jag ju hem dårå. Och när jag kom hem så behövde ju Nalle ut igen så gick med honom igen :)
Men efter det så har jag bara varit hemma. Suttit endel vid datorn och sen så har jag lekt med Jamie endel o fixat mat till oss. Fast maten var inte så avancerad, vi hade lasange i frysen så satte bara på ungen o kastade in den o gjorde en sallad. Lite lagom avancerat för dagen.

Ikväll har jag sett på tv o grejat lite med mitt projekt, hade lite framgång så känner mig lite nöjd :)

Jag längtar enormt mycket efter söndag nu då ajg o Alex flyger till belgien. Har fått höra att Alex kunde spräcka trumhinnorna om han var föskyld när han flög så frågade idag på bvc men hon sa att så bara var fallet om han ahde öroninflammation så var ju lite lugnande.
Appropå bvc så väger Alex numer 6700g och är 64.5cm "lång".
Nästa vecka ska ajg alltså leka med Sandra, vet inte riktigt vad vi ska göra men jag räknar med att det blir shopping! Viktigaste är bara att få umgås!

Imorgon blir det fika med en ny bekant här i närheten. Ska bli roligt. Hon har en dotter som är som Jamie så dem kan leka o vi lära känna varandra bättre :)

Inga kommentarer: