tisdag, mars 24, 2009

Tisdag i Gent centrum

Idag har vi varit inne i Gents centrum och gått i affärer.
Vi skuulle ta spårvagnen in och eftersom Sandra fått för sig att vi inte fick plats på en vanlig vagn så skulle vi vänta på en handikappsvagn... vi väntade och väntad... när ca 7 spårvagnar åkt utan oss och flertalet andra med barnvagn gått på vanliga vagnar så övertalade jag Sandra att försöka och mycket riktigt så fick vi plats med båda barnvagnarna på.... Så där slösade vi en timme på inget alls :D Men men vi slapp iaf promenera in till stan vilket nog hade blivit en bit..
Inne i stan blev det lunch på McDonalds, typ enda stället man får plats med 2 barnvagnar... nyttiga veckan här dårå... eftersom jag hade nått -8 nu så får jag väl göda upp mig lite... hmm...
Inne i stan gick vi iaf till en av dem där trevliga billiga affärerna så fick köpt ett par byxor o en t-shirt till Jamie och en tröja till Alex. Hittade även ett linne till mig själv. Handlade allt som allt för ca 13 euro så var ju trevligt :) Och så vart mina kontanter slut så tänkte ta ut mer men vi hittade inte en enda bankomat... så Sandra fick lägga ut åt mig.
Vi vandrade runr i lite fler affärer och Sandra handlade lite mer men efter att ha varit inne i den billiga affärn så vart ju allt annat dyrt :P
Blev en vända till rill donken för o mat barn o dricka lite. Sen fick vi åka hem o nu lagar sandra kycling medan jag sitter här med en sur Alex. Joachim kom just hem så nu blir det nog mat :) Har det bra här iaf!

Inga kommentarer: