fredag, april 03, 2009

sista dagarna i sthlm

Gått några dagar igen, ganska skönt med en relativt datorfri vecka. Ska försöka prioritera mer utelek med Jamie, fast faller väl mer naturligt nu när vi har en trädgård att greja i och sommaren kommer :) Dax att lägga dvd-spelaren på hyllan och börja gräva i rabatterna! Ser fram emot att få en trädgård jättemycket :) Till påsk ska vi ge oss på att försöka sätta upp staket. Förhoppningsvis kan Carl hjälpa oss. Pappa skulle titta förbi med motorsågen och såga ner tujorna (träd) som står mot huset, dem är varken vackra eller bra att ha där.
Vi får alltså nyckeln till huset på måndag! Åh det ska bli underbart med eget hus!!

Dem senaste dagarna har fortfarande spenderats i stora staden stockholm. Är trevligt att spendera tid med Pelles familj o så men nu börjar det krypa i kroppen på mig. Vi måste ju hem o börja packa lådor :D Så det är ju bra att hemresan sker imorgon.

I onsdags så åt vi lunch hemma hos Pelles farmor vilket var jättemysigt, hon hade gjort supergod köttfärspaj o stor sallad. Till efterätt fick vi glass och kex m ost.
På eftermiddagen var det tänkt att vi skulle ha träffat Krippa (en pokerkompis till Pelle) och hans familj så medan Jamie sov (pelles mamma var hemma) så åkte vi till kungenskurva för att kolla på en till barnvagn, eftersom vi bara har en gammal liggvagn från typ 1990 här. Men blev att vi (läs jag) fastnade för en vändbar vagn ist. Men dem hade ingen inne på lager o skulle ta ca 3 veckor o få in en så vart ju inte aktuellt. Men fick köpt skyltexemplaret. Blev inte någon promenad med pelles kompis så vi gick till en stor lekplats vid farsta. Dem har ju underbara lekparker här, fanns tom sånadär små cyklar som dem har på dagis som allmänheten fick använda. Och dem hade en rutchkana i en spiral ner som Jamie avgudade. Han var superlycklig :) Sen på kvällen åkte Pelle iväg o spelade poker med kompisar o jag var hemma med hans föräldrar o barnen.

Igår torsdag så gick jag en långpromenad med Nalle utan barn. SKönt att gå ut själv. Fast jag passade på aytt ringa till både mamma, pappa och mormor när jag ändå hade tid över. Mysigt o få pratat med dem också :) Trodde en stund där att jag gått vilse men gick i den riktningen som jag trodde jag skulle och hamnade rätt som tur va!
Sen så blev det promenad med Pelles kompis krippa o hans familj. eller promenad är fel ord för vi fikade och gick sedan till en lekpark där deras son Lukas och våran Jamie lekte. Jag hade inte så jätteskoj i parken då barnen gick åt olika håll o jag gick med jamie o dem andra med lukas... nåja pelle hade trevligt o jamie jätteskoj o det var det viktigaste :)
Sen igårkväll gick vi hem till Karin o pratade, det är hon som viger oss i sommar :)

Idag har jag hunnit städa och tvätta bilen, det behövdes verkligen! nu är den jättefin!
Har även hunnit med att hjälpa till o städa här. Mannes flickvän ska komma hit för första gången så Anna vill visa upp ett rent hem :P Sen var det ju väldigt smutsigt igen också...

Ikväll blir det guldbröllop o sen imorn hemresa som sagt.

Inga kommentarer: