fredag, februari 27, 2009

Fredags traditioner träder fram...?

Börjar bli en liten tradition att sitta här i soffan själv med datorn i knät o se på Lets Dance. Pelle ville till Casinot så jag sa till honom o åka. Men han är "skyldig" mig lite egen tid senare ;)
Har gått väldigt smärtfritt ikväll, Jamie somnade snällt redan vid halv åtta. Och Alex har jag precis lagt i vagnen o även han sover nu. Spenderade tiden från det att Pelle åkt tills dess att jag la Jamie med o plocka upp här nere så är ganska fint här nu med. Lugnet har lägrat sig i både hemmet o i min själ!

Dagen idag har jag inte gjort så jättemycket. Simmade med Emma vilket var väldigt skönt, inte bara själva simmningen men just det här med att kom ifrån hem o barn o vara lite social o lite vuxen.
Sen idag så ville jag laga köttfärssoppa till middag så stoppade ner Alex i vagnen o prommenerade i solen bort till Ica för köpa dem saknade kryddorna. Var en härlig promenad o både jag o Alex fick oss en välbehövlig dos frisk luft. Jamie har haft feber hela dagen idag också så han o Pelle höll sig hemma.
Så fick jag lagat köttfärssoppan som blev riktigt god :) Det är så skoj att vara lite kreativ i köket, få hacka lite med kniven, slänga i lite kryddor, röra lite osv. Jag älskar o laga mat :D Och jamie hjälpte mig, han var jätteduktig trots sin feber!
Sen fick Pelle gå en sväng till kontoret och undertiden tittade jag o Jamie på Bernad o Bianca för 3e gång idag eller hur det var... Dem är söta första gången per dagen man ser filmen men när man börjar komma in på 3-4e varvet är det inte lika skoj längre...
Sen vankades det våfflor! Mums! Fast hade köpt fullkornsvarianten vilket inte riktigt levde upp till standarden. Men kanske lika bra det för är ju inget nyttigt med våfflor med grädde o sylt...

Imorgon hoppas jag Jamie får vara frisk för vi måste verkligen ut o fara o kolla kök o kakel o grejer. Så håll tummarna för det!

Nu ska jag värma på lite mat o bara njuta av friden som råder här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag håller tummarna ;)