söndag, januari 19, 2014

Söndag

Jodå vi kom iväg till parken och fick nån timme där innan vi fick gå hem till degen jag hade satt. Gjorde ett andra försök till hönökaka men jag är helt enkelt inget bra på det :( Fattar inte riktigt vad jag gör fel... Alltså dem smakar okej, barnen gillar dem men ser ju inte ut som hönökaka precis... Jag gillar o baka men mina grejer ser aldrig ut som dem på bilderna i recepten...
Sen så bakade vi även pizza till middag, där var det inga problem med deg osv iaf, alla åt med god aptit :) 

Nu är alla barn i säng och jag pustar ut, även fast det inte är fysiskt jobbigt att vara ensam med barnen så blir jag helt slut! Jag antar att det har med ansvar osv att göra, mentalt att förbereda allt, fixa allt osv. Men bara två dagar kvar och sen får Pelle ta vid, på onsdag är det jag som tar sovmorgon!

Och imorgon ska Alex gå till skolan så jag ska äntligen få komma ut på riktigt! Ska möta Trine o Leo och gå på äventyr. Jag måste även handla lite så vi får någon mat! Sen behöver fler presenter till Jamie inhandlas men det tror jag blir en uppgift som får göras när pappan är hemma då han vet mer vad Jamie vill ha.

Längtar dessutom nåt enormt efter fam B som kommer i veckan, dem kommer bo på hotell i Fuengirola, men vi kommer försöka träffa dem så mycket som möjligt!


Borsan puttar Mollie på gungan

Jamie

Alex gungar högt

Japp högt var det, ser ut som hans skor börjar ta slut...

Mojmoj!

Gungar stora gungan

Gungar alla ihop!

Moi

Fina Alex

Jag och Alex

Jamie och Mollie leker

liiite trångt bara

Försök till syskonbild

Mollie sprang iväg men fick en fin på bröderna

Nytt försök!

Bagaren

Bagarna

Mmm pizza!

Mollie ramlade i parken och fick ett sår på hakan

Inga kommentarer: