fredag, januari 10, 2014

fredag förmiddag

Sitter och spånar på hur jag ska skriva mina senaste jobbuppgifter medan Mollie leker med duplo på golvet. Vi har haft en mysig morgon, organiserad från start då jag förberedde allt igårkväll :) grababrna kom iväg till skolan med rätt sorts kläder, frukost i magen och lunch i väskan. Sedan vandrade jag och Mollie hem, gjorde en kopp kaffe och lite gägg som Mollie kallar det. Gägg är i stort sett en äggröra, jag vispar ihop 3 ägg, en skvätt mjölk, 2 "skrattande kon" ostar, peppar och vitlökskrydda, det blir mumsigt vill jag lova.  
Efter frukosten har vi kört lite lek med Mollies födelsedags present "hästen" som hon kallar den, men jag är inte helt säker  på att det är en häst. Hur som helst älskar hon den och ville att jag skulle ta kort på henne och hästen :) Dem senaste dagarna har hon velat vara med på kort vilket jag tycker är jättekul, har fått prova mer med o ta med blixt, är inte direkt proffs på det ännu men känner mig lite mer självsäker :)
Och apropå foton så ska vi ha photosession med Anna, en bekant här nere som också vill bli fotograf. Hon vill därför ta bilder till sin portfolio och gör en photosession med oss gratis. Ska bli roligt att inte alltid vara den som står bakom kameran, att få fina bilder på hela vår familj :) Så på söndag fastnar vi förhoppningsvis hela bunten på bild!

Och här kommer några av bilderna från min o Mollans morgon.






1 kommentar:

Maja sa...

Kul med fotosession! Dansgruppen gjorde ett par förra året med en aspirerande fotograf och det är helt fantastiskt vad fina bilder det blev! :D