fredag, januari 03, 2014

redo för vardag!

Nu börjar jag känna mig redigt trött på semester och längtar efter vardag, rutiner och mina prylar! 3 veckor på resande fot och 5 olika destinationer börjar ta ut sin rätt och vi vill bara hem och få det lite lugnt och skönt igen. Inte för att vi inte har haft det toppenbra men någon måtta får det vara! Nästa tur iväg dröjer nog nu, iaf för alla utom Pelle som ska tillbaka till sthlm om en vecka. Men övriga i familjen blir nog hemma i Gib nu ett tag. Vi har ist börjat planer inför sommarens semester och pratar om att spendera hela sommarlovet i Sverige i år. Sedan har vi även fått ett erbjudande som vi inte kan tacka nej till, vi får tillbaka den bil vi hade när vi bodde i Sverige, gratis. Vi sålde den alltså till Pelles föräldrar och nu vill dem bli av med den så vi får tillbaka den. Så i slutet på sommarn får Pelle och jag göra resan vi drömt om ett tag, nämligen köra ner genom Europa med bilen! Tills dess ställer dem av bilen. Detta kommer så himla lägligt då jag oroat mig så över att Kians dagar är räknade, att vi skulle bli utan bil nu när vi vant oss. Dock håller vi nu tummarna för att den håller några månader till då alltså, så vi inte får ett långt glapp utan bil! Så stort tack till Svärisarna!!

Dagen idag har mestadels spenderats i soffan med Mollie. VI var ute en liten stund och gick men det var inte så planerat så vi var inte rätt klädda så fick gå in igen. Det var nämligen så att när Pelle skulle åka så började hon helt sonika klä på sig och säga bye bye till mig, för hon ville ut... haha, så när hon klev ut genom dörren med Pelle så fick jag klä på mig och ge henne en stund ute i friska luften...

Gårdagen packade jag om lite i väskorna och använde Pelles julklapp, en väskvåg, för o se hur det låg till. Nemas problemas! Vi kommer få plats och vi kommer inte få övervikt, perfekt! Så nu ska bara morgondagen betas av och då har vi den äldre generationen att hälsa på och sedan på söndag morgon bär det av mot Spanien och sedan Gib!

Några bilder från Januari 2014 så här långt:

snowboardkillen

snowboardpappan

Mollan och farfar

Födelsedag!

paket öppning men nyfiken brorsa

mer paket

Dagens tur ute

Inga kommentarer: