söndag, januari 26, 2014

Jamies dag i det stora hela

Vi har haft en toppendag och Jamie är väldigt nöjd, han har precis krupit i säng och klockan är 23.30 ;)
Han blev väckt med sång, frukost och paket på sängen, snabbt följt av jakt på det stora paketet genom huset! Sen blev det pannkakstårta till frukost vilken fick omdömet "den bästa tårtan jag ätit av födelsedagsbarnet själv :) Resten av oss gav den också tummen upp! Gjorde det enkelt för mig och gjorde två tunna ungspannkakor igår kväll som jag sedan delade i lika stora delar, blev nog sex sju lager som fylldes med nutella, banan, socker, vaniljsås, glass med baileys smak och grädde. Yum yum!
Efter frukost bar det av ut i Spanien och en sväng förbi en stor sportaffär där Jamie valde en skateboard i födelsedagspresent från oss och köpte skydd och en ny hjälm för pengar han fått av sin mormor och morfar-Lasse. Även Alex använde egna pengar och köpte en ny hjälm efter uppmaning från oss då de två hjälmar vi har haft här hemma har passat dåligt och inte blivit så väl behandlade. Så man kan säga att Alex fick sin i födelsedagspresent/julklapp också :)
Hursomhelst, sen bar det av till Estepona där vi mötte upp familjen B för lek, utforskning och senare lunch. Hur trevligt som helst och som vanligt så sprang tiden ifrån oss. Sent omsider kom vi oss iväg till leklandet som önskats från födelsedagsbarnet. Det skulle vara ett gigantiskt lekland och det var förvisso större än övriga jag sett här nere men fortfarande inte i närheten av dem jag sett i Sverige :) Men det räckte till för barnen och plötsligt var klockan halv åtta och vi fick åka skilda vägar. Sen dess har födelsedagsbarnet spelat sina nya tv-spel med lyckliga utrop, syskon somnade tidigare och pappan gick till kasinot.
Och trots att jag idag släpat på två kameror och en mobil med kamera så har jag inte tagit en bild sen vi lämnade vårt hus imorse, sorgligt men sant! Men vi har haft fullt upp med 5 ungar, skateboard, barnvagn och ja ni vet, snacka skit ;) Men strålande sol, t-shirt varmt, blå himmel, palmer, hav, strandpromenad, lekplatser, restaurang, hamn, bilresa och lekland. Inget ni inte sett innan ;)

Än en gång, Stort grattis på födelsedagen Jamie!



Inga kommentarer: