torsdag, januari 23, 2014

Captain Chaos

Det sägs att sockersuget går över, för mig, not so much... Jag vill fortfarande ha godis vareviga kväll och nu har jag varit sockerfri i 2½ vecka... Kommer dessutom bryta min sockerfria diet på lördag, fyller ens son sju år så får man faktiskt det! Men det kommer göra det jobbigare igen... Men det får det vara värt!

Idag har jag och Mollie varit och hälsat på hos Ulrika och Felix, det går lite bättre med knattarna nu även fast det fortfarande bråkas :) Hur som helst hade vi väldigt trevligt, vi vuxna iaf hehe.
Fick köpt presentpapper på vägen hem så jag kunde slå in samtliga presenter så nu känner jag mig förberedd inför födelsedagen, ska bara fixa lappar och föra pappas tradition vidare!
Skulle ha åkt med Kamila och köpt en sista present imorgon men hon är lite kuvad av sin man och han hade tydligen andra planer för henne så det blir inte av. Är inte sugen på att åka själv så kanske får bli något vi åker och kollar på på lördag förmiddag så han får vara med och välja själv... Eller så hoppar vi över den presenten, vi har tillräckligt många för att han ska bli nöjd hur som helst.
Men har o göra imorgon iaf, måste städa och sedan kommer familjen B hit, så jag sörjer inte så jättemycket. Det är riktigt otrevligt att korsa gränsen just nu, många kontroller med tungt beväpnade poliser. Inte för att dem skulle ha någon anledning o ge sig på mig men det är ändå riktigt otrevligt...

I övrigt har vi två roliga och spännande saker i drömverkstaden, fortfarande drömmar men jag tror det börjar bli mer åt planer hållet. Vi får se, mer än så tänker jag inte skriva här ;) When the time is right, I will let you know! hehe

Inga bilder tagna idag, vår eftermiddag var minst sagt kaotisk med konstant skrikande barn, även om dem tog olika skift. OMG är allt jag kan säga. var redo att abdikera som mamma där en stund. Så ingen vackra bilder på leende barn idag, Sorry.

Inga kommentarer: