tisdag, januari 28, 2014

Shopping

Dagen blev inte som tänkt men den blev bra ändå. Vi for till Jerez och när vi kom fram till racingbanan så skulle alla barn med förutom Mollie. Så jag och Camilla hade plötsligt bara ett barn! Planen blev att åka in till staden, äta lite och sen kanske gå och fota. Men Jerez är ingen vacker stad, i vilket fall inte dem delarna vi såg och inte hittade vi något centrum heller så blev lite fika innan vi fixade vägbeskrivning till köpcentrumet som Ikea ligger i och åkte dit. Vi hamnade på Primark där vi båda hittade lite av varje som vi behövde. Blev även en sväng till HM innan vi begav oss till Ikea dr vi åt mat och sedan gick en vända. Men för första gången någonsin typ så gick jag igenom kassan på Ikea utan en pryl! Dock blev det lite lingonsylt och svenskt lösgodis i Ikeas matavdelning innan vi for mot racingbanan igen.
På vägen hem så handlade jag och familjen mat för denna veckan och sedan blev vi stående i kö in till Gibraltar i 1½h... Alltså jag hatar detta, nästa gång blir det nog shopping i Gib ist för att stödja ett land som bara ställer till problem... Vi frågande Gib Polisen när vi väl kom in om det fanns någon anledning till att dem stannade alla bilar in till Gib och kollade bagaget, men svaret vart som misstänkt "Because they can, they just want to make queues" Suck alltså!

Imorgon blir nog en lugn dag, Mollie har inte varit så pigg dag och mest suttit i vagnen. Så hon behöver nog en dag hemma i lugnet innan  vi ger oss ut på lek igen.


2 pack mjukisbyxor till Mollie, shorts till Mollie, mjukisbyxor till Jamie, solbrillor, 2 t-shirts och 1 par tights till mig och sen fejk lego till ett kalas vi ska på i veckan. Sen ett 3pack strumpor till Mollan som ej är med på bilden.
Summan på kalaset, trumvirvel, 35 euro!

Inga kommentarer: