lördag, januari 18, 2014

Fortsatt sjukstuga

Oförändrat läge med Alex så idag hoppar vi på antibiotikan, stackaren tycker inte livet är alls roligt idag... Något man mycket väl kan förstå! Så tja det enda vi har kommit oss för idag är att gå ner till butiken mitt emot för o köpa lördagsgodis medan febernedsättande verkade. Annars har det mest varit tv, lek och tv-spel idag, till och med för mig som lagt en del tid på att spela med Jamie. Dock blev jag tvärtrött mitt i då Mollie sov middag och la mig lite på soffan och somnade. Sen var det Alex tur att somna och då spelade jag med Jamie igen. Det är ganska roligt :)
För övrigt var barnen jätteduktiga i morse, jag gick upp med dem och satte på Mollies favorit på tv och serverad dem som ville ha frukost, sen kröp jag ner i min säng igen och fick sovit nån timma extra med bara ett par avbrott, så gott nu när dem alla är såpass stora att det funkar! Nästa steg är att dem alla är stora nog att gå upp själva o fixa frukost osv :) ett par år bort tror jag dock...

Idag är det förresten bara en vecka kvar till min stora pojke fyller 7år, jag kan inte begripa hur det har gått till. Man säger det varje år men 7 år, då är man ju stor!!! Och vi får besök av familjen B, bättre present kan han ju inte få ;) Vi har lyckats pricka så vi ses vid flera av barnens födelsedagar nu, det är kul!
Och sen så är kalas nummer två planerat nu också, blir ett kombinerat kalas för Mollie, Jamie och Leo som alla fyller nu. Blir säkert bra! Så barnen blir ordentligt firade :)

Hittade denna bilden också, vi är inte så dåligt betalda ändå Sandra ;)


1 kommentar:

Sandra sa...

ha, mn vart är pengarna??!Q!!?