torsdag, januari 30, 2014

Ont det gör ont...

Huga vilken jäkla smärta jag har i halsen, den är en konstant följeslagare i mitt liv just nu och inget känns så roligt... Funderar på att uppsöka en doktor imorgon för som det är nu är det ohållbart. Ingen röst utan kraxar som en kråka, kunna ropa på Mollie om hon springer ifrån mig? glöm det! Äta mat? konstant smärta...
Köpte mig en bedövningsspray imorse som funkar hjälpligt en stund, och där i mellan pimplar jag te med honung och halstabletter....

Trots min smärta har jag ändå fått en del gjort idag. Vi har träffat Ulrika och Felix för lek på lekplats och sedan fika på McDonalds och mera lek i deras lilla lekland. En trevlig förmiddag som alltid i detta sällskap och även fast barnen fortfarande bråkar så tycker jag att det minskar, men dem interagerar iaf med varandra :)
Sedan blev det en vända på Morrisons för lite komplettering och letande efter halstabletter och annat. Hittade inte allt jag skulle ha tyvärr så efter att jag hämtat grabbarna i skolan och Pelle och Alex gått i väg på veckans andra barnkalas, så fick vi andra gå till Eroski... Men jag fick allt jag behövde till slut!

Nu ikväll har fina Nadia varit här och visat mig hur jag ska kunna skapa en fantastisk Skylanders tårta åt Jamie och Liam :) Får se hur fantastisk den blir dock, men den blir säkert helt skaplig iaf ... Hon låter mig låna hennes verktyg och allt! Ska bi spännande o ge det här ett försök, helt klart!


Felix leker på McD

Mollie åker rutschkana, bilden blev lite underlig men cool



Inga kommentarer: