tisdag, december 14, 2010

Tisdag - hemma idag

Sitter här o försöker vakna till liv. Skulle egentligen ha jobbat idag också men igår kväll kom ett akut illamående efter att jag varit på toa. Om man lägger ihop det med att Alex bajsat ovanligt mycket, att Jamie klagade på magont och att Pelles mage är totalt kraschad så vågade jag mig inte på o låta någon gå ut idag. Tråkigt o förlora dem timmarna på jobbet men samtidigt vill jag inte smitta ner C eller att pojkarna ska smitta ner sina kompisar hos AL. Eftersom vi får behålla det vi äter så verkar det ju inte vara traditionell magsjuka men lär inte vara någon slump att samtliga blir dåliga samtidigt. Kanske matförgiftning?

Men ja vi var alltså i Ucklum och kollade på Bostadsrätten. Vi var övertygade innan men nu så har vi satt hjulen i rullning. Finns inte något i lägenheten vi vill ändra. Kan tänka mig o sätta upp varsin barnbård i barnens blivande rum med det är typ allt... Men här är mycket som ska klaffa.
Och jag är väl fortfarande inte helt hundra på om jag vi lämna avskildheten här för o hamna mitt i ett bostadsområde. En negativ aspekt också är att dem närmsta daghemmen inte har några platser, så där försvinner argumentet att man slipper köra för o lämna barnen...
Och så är det Lysekil vs Ucklum, jag älskar Lysekil even Lyse så känns lite som o byta ner sig om man bortser närheten till min familj o vänner o Pelles vänner. Men jag har ju vänner här med! Åh ja, jag är splittrad!
Men iaf kommer en mäklare hit på fredag för o värdera huset och så får vi se utefter det. Banken verkade det okej med iaf. Pelle har ringt runt. För Pelle är nog rätt övertygad, men han har en tid velat röra på sig, det har jag märkt... Men jag kommer inte orka flytta varannat år resten av livet så snart får han fan rota sig!

Igår jobbade jag och det gick som vanligt bra, trivs på jobbet när jag väl kommer dit. Men det här med o gå upp så tidigt o alla moment med o komma iväg gör mig alltid nervös en eller två dagar i förväg vilket bara resulterar i sämre sömn. Så jättedumt egentligen!
Jobbade iaf till halv två, sen hem i 1½ timme innan det var tillbaka o jobba till 17:30. Sen hem till mina älsklingar o äta middag o spela lite med killarna. När vi hade lagt killarna så kom illamåendet som en våg och det sitter kvar fortfarande. Är hungrig o det låter gott med mat i praktiken men när jag nu fixade Jamies frukost vart jag inte lika lockad längre... Vi får se hur det här utvecklar sig.

Inga kommentarer: