tisdag, december 07, 2010

Snö o snart jul!








Idag har jag haft en bra dag. Lagom lång dag på jobbet och framförallt roligt på jobbet så tiden gick fort :) Sen så hade dem plogat på vägen hem så gick lite lättare än vägen till AL. När jag o grabbarna kom hem så övertalade vi Pelle o följa med ut o åka pulka. Tyvärr har vi bara en babypulka och en snowracer o pga mitt knä vågar jag inte åka på snowracern och i babyrulkan får min stora rumpa inte plats. Dock vet jag att en större pulka kommer vi få till jul så tills dess får vi klara oss :) Men idag blev det Pelle som fick turas om o åka med killarna på snowracern då babypulkan inte gled något alls. Själv roade jag mig med o fota :)
När solen gick ner gick vi in, Pelle jobbade en sväng till o jag o grabbarna tog det lite lugnt innan det var dax o fixa middagen. Tanken på potatismos dog då potatislådan ekade tomt...
Så blev makaroner o falukorv, väldigt exklusivt. Dessutom var det lite lite så jag värmde korvstroganoff från igår.
Efter middag var det baddax för killarna o sedan spelade Pelle o Jamie Wii medan jag o Alex satt o mös. Han var trött o jag med, det var hur mysigt som helst!

Imorgon åker Pelle o Alex till sthlm o blir borta till på Fredag. Det kommer bli tomt men jag ser faktiskt
fram emot lite egentid med Jamie!
Imorgon ska vi försöka få bakat och Torsdag får jag kanske jobba o om inte annat så ska Jamie till AL fram till kl 14. På Fredag blir det en sväng till gbg för bio och sedan kanske IKEA på vägen hem. Ska bli supermysigt!

Till helgen pratar vi om o försöka få in en julgran så vi kan njuta av den lite innan vi far till sthlm vilket blir måndagen den 20:e. Är ju faktiskt bara knappa 2 veckor dit! Vilket betyder att det inte ens är 3 veckor till jul, shit vad det går fort!

Inga kommentarer: