tisdag, december 28, 2010

mallandagsrea

Inte på blogghumör numera, o framför allt så har jag inte haft tiden o lägga på bloggen.
Men...
Idag har vi haft en besiktningsman här o kollat på vårt hus, inga direkt anmärkningar så det känns ju skönt! Känns konstigt o förbereda o sälja huset när vi inte ha något boende. Men jag hoppas på o få hyra min pappas kompis hus, han verkade iaf intresserad av o hyra ut det om inte hans dotter ville bo där. Så håller tummarna för att hon vill flytta :D Lägenheten i stora höga var iaf inget för oss, det kändes inte rätt och då var det nog inte rätt heller.

I övrigt idag så har jag varit på torp med Emma. Hon är en velpotta o gå i affär med men vi hade trevligt :) Jag hittade en tjocktröja till Jamie på rean men i övrigt köpte jag mest saker som inte var på rea. Blev 2 pyjamas till Jamie, fast den ena ska mamma ge honom när han fyller år. Sen så hittade jag några sytillbehör jag behövde så köpte det o så blev det lite annat smått o gott på coop då jag handlade lite mat. Bland annat hårfärg, så imorgon kväll ska jag hem till Emma o färga håret :) Svartbrun blev färgen o det trivs jag i så det blir bra.
I övrigt imorgon får det bli till o röja i huset, gå igenom gamla lådor och sånt inför visningen och senare flytten. Finns nog mycket man skulle kunna kasta ut!
Appropå kasta ut så hivade jag ut granen nu ikväll, den jäveln barrade bara, var ingen njutning av den alls, önskar jag inte hade tagit in den alls!

Nä nu blir det till o hänga tvätt o sedan sova!

Inga kommentarer: