onsdag, december 15, 2010

Bara 9 dagar kvar till jul ju!



Illamåendet har idag gett upp vilket jag är tacksam för. Verkar dock ha blivit påhoppad av en förkylning... så är väl lika bra att jag inte ska jobba imorgon, ja för att C hade ringt sjukvårdsupplysningen o eftersom hon är så känslig mot magsjuka osv så hade dem definitivt inte rekommenderat att jag skulle komma o jobba. Så blev inte det pass jag var uppbokad för imorgon.
Well ska jag få förkylning så är det lika bra den kommer igång nu för sedan är det jul och skulle helst inte vilja följa upp traditionen med sjukdomar över jul! Förra året var det halsfluss, året innan rs-viruset och innan dess vattkoppor... Så nej tack till den traditionen!

Idag har jag trots att jag känt mig lite hängig lyckats få städat nedervåningen. Jag har även varit ute och skottat av uppfarten medan Alex lekte. 2 olika grannar kom förbi medan jag var ute och den ena fick ut Pelle o bestämde sig för att han skulle hjälpa oss o få ordning på pumparna imorgon :) Det kommer jag sakna mest med det här stället, grannarna! Vi har världens bästa grannar som alltid ställer upp och inte förväntar sig något tillbaka. Vilket inte innebär att vi utnyttjar dem utan bara att vi betalar tillbaka på dem sätt vi kan.
Ja det känns lite tungt o flytta ifrån grannskapet och från det hus vi skapat. Men det är fler fördelar med denna bostadsrätt som är uppbyggd som ett radhus. Vi kommer närmare familj o vänner, jag kommer troligen ha lättare o få jobb, ekonomin kan nog gå runt, vi halverar våra lån och vi slipper sköta om ett hus som rasar runt omkring oss! Dvs OM vi får köpt radhuset och sålt det här huset... Mkt om här!


Imorgon ska våran lånebil värderas vilket innebär två turer till Uddevalla... Så vi hoppas på ett bra pris på den sen också! I övrigt imorgon så är det julavslutning hos dagmamman. Barnen ska sjunga lite med tomteluvor och sedan blir det fika. Mysigt :)
På fredag kommer mäklaren hit o värderar huset, vi ska även klämma in en bilbesiktning och troligtvis en playdate hos Emma. Det beror lite på hur tiden räcker till om vi hinner till Emma.
Helgen blir till o tvätta o packa, vi skulle även träffa Carl o Vicky för en minijul så här i förväg.
Sen på måndag bär det av till El Stockholmo. Kanske i två bilar eller i en, beroende på vad bilfirman ger för pris imorgon.

Nu är det dax för mig o leta upp kudden. Vi ses!

Inga kommentarer: