torsdag, december 09, 2010

Snö...

Redan igår kväll när det toksnöade insåg jag att min feghet i o köra i snö och min bröstkorg skulle göra att jag inte kunde komma iväg. Vaknad kl 4 i natt o det var flera dm snö som hade kommit så tog jag beslutet. Jag ville inte upp o skotta tills bröstbenet gick av bara för att ge mig ut på småvägar som med all sannolikhet inte hade blivit skottad så jag skickade iväg en rad sms. Ett till C som svarade med en gång att det inte var någon fara att vi skulle ses en annan dag och så skickade jag ett till dagmamman så hon visste att vi itne skulle komma halkande kl 6.20 iaf. Hörde inget från AL så ska nog ringa henne strax för o försäkra mig om att hon fick mitt sms.
Ni får gärna kalla mig feg och faktum är att jag redan känner mig lite som en skolkare. Men efter att ha kört i diket förra året och efter att ha skottat 5 minuter igår o fått värdens värk i bröstkorgen så ville jag inte riskera något. Mitt o Jamies liv är värt bra mycket mer än lite pengar som skulle ha kommit från o jobba!
Vi får vara ute mycket under dagen o skotta i omgångar så vi kanske kan komma oss iväg imorn, om det inte kommer ännu mer snö...

Inga kommentarer: