söndag, december 05, 2010

Julpyssel!

Idag har vi julpysslat! Vi har gjort fågelholk, julkärve, grankrans till dörren, målat på muggar, vart med o pyntat ett pepparkakshus, satt nejlikor i apelsine och målat ljus. Ja vi har varit på min pappas jobb där dem årligen anordnar julmarknad för dess anställda med familjer. Det går ut på gratis jullunch och massa pyssel, tomte och luciatåg. Mycket mysigt och ett tydligt tecken för mig att julen är nära :) I år hade dem även en fiskedamm för småbarnen och där fick killarna varsitt litet mjukisdjur :)
Vi var en storfamilj där i år med Pappa o Yvonne, Emma o Tuva sen Yvonnes dotter med man o 3 barn. Plus min familj då såklart :)
Efter pysslet åkte vi samt Emma o Tuva hem till mamma o Lasse för att hälsa på. Min älskade Pelle fyller ju år idag så mamma o Lasse ville få tillfälle o ge honom en present och träffa oss lite. Gabbe det lilla svinet är i Barcelona så han uteblev från familjesammankomsterna idag :)
Efter en timma hos M o L så var det dax o åka hem till pappa för där var det middag, Oxfilé o potatisgratäng, smakade inte illa precis!
Runt sex gav samtliga upp o åkte hemåt, likaså vi. Nu sitter Pelle o spelar poker och jag gör inte så mycket alls.

Vill passa på o säga GRATTIS PELLE, JAG ÄLSKAR DIG!

1 kommentar:

malin sa...

Å dom där mysa stunderna när man julpyssla där kommer ja ihåg=)