måndag, december 27, 2010

Nu är vi hemma igen efter en trevlig men lång jul.
Först 5 dagar i sthlm med mysiga dagar med familjen, en fin julafton med skön tomte och fina paket. Pulkarace på juldagen och lunch innan vi fram på eftermiddagen satte oss i bilen och for hemåt. Nalle lånade vi ut till Madde som går på mediciner som gör henne rastlös, tänkte hon behövde något som kunde hålla henne sysselsatt när hon är sjukskriven. Stackarn har jätteproblem med magen men dem har inte kunnat hitta vad som är fel... Hon är så smal att det ser ut som hon skulle gå av på mitten, tycker så synd om henne!
Sen var det bra att Nalle stannade för annars hade vi inte fått med oss alla julklappar hem då Alex fick en dubbelpulka och Jamie en cykel! Plus att vi fick massa andra fina julklappar!
Vi hann hem, sova, packa om o sedan till stenungsund för o fira med pappa o Yvonne o sen vidare till Mamma o Lasse. Mer jul, ge mig mer jul...
Mer fina presenter och så fick vi träffa på sötaste lilla Ellie! Fasters finaste docka :)
Idag har vi kollat på bostadsrätten i stora höga eftersom vi blev snuvade på den i Ucklum. Vi har inte tagit något beslut i frågan men den var helt klart fin.
Skriver mer imorn, har en dunkande huvudvärk. På återseende!

Inga kommentarer: