torsdag, december 30, 2010

rea igen



Sitter här trött som vanligt, trots att barnen har skaffat den goda vanan att sova till 8.30 ca. Men jag var ju givetvis tvungen o läsa ut min bok när jag kom hem efter elva igår... Blir så trött på mig själv! Halv två är inte någon ultimat sovtid när man har småbarn. Men jag överlever!
Skulle ha färgat håret igår hos Emma men när jag var där strax efter åtta var vi båda så trötta att vi struntade i det. Blev te o skitsnack ist vilket inte är fy skam!
I övrigt igår så hände här inte mkt, kände mig som en kass mamma så när vi inte gjort nåt på hela dagen o kl blev tre så packade jag in ungarna i bilen o åkte till göfab. Behövde köpa vägsalt men fanns ju givetvis inte, dock fick vi köpt två stjärtlappar, en ny vattenflaska till Alex och så lite andra prylar. Sen hem o laga mat vilket tog ett bra tag så efter maten hann vi inte med mer än en dusch o så var det läggdax för killarna.

Idag blir det åter torp, fast med Pennan denna gång. Pelle kan via en pokersajt beställa presentkort för sin ihopspelade poäng och häromdan beställde han presentkort på HM, BR o mcdonalds. Hade hoppats dem skulle komma innan jag idag men nej dem kommer väl imorgon eller något... Så blir nog inte mkt shopping för mig idag, är inte ute efter nåt direkt iaf. Men skulle behöva kolla på jeans då två av mina andra par gett upp dem sista veckorna... Men jeans är så dyrt, kan nog överleva ändå, har väl 3 par dugliga byxor iaf.

I övrigt så rör det sig mkt hus o lägenheter i huvudet. Men faktum är att jag nu börjar komma till frid. Vi ska sälja och målet är o flytta närmare min familj. Jag kommer sakna Emma men hon finns ju kvar. Hittar vi inget i stenungsund o huset blir sålt, ja då får vi ta en lägenhet på badhusberget så länge, det överlever vi. Tror vår gamla lägenhet är ledig ;)
I stenungsund är det lång kö på hyresrätter så det blir inte aktuellt där... Men det löser sig!

Nu måste jag klä på mig o äta lite innan jag ska åka men vill bara bjuda på en bild på min bror o min brorsdotter som jag lånar från FB.

Inga kommentarer: