söndag, februari 21, 2010

Sol igen!

Igår kväll fastnade jag uppe till OS bara för svensken tog ledningen. Loppet slutade ju med svenskt guld och brons så var lite kul o se. Negativa var att det blev sent och jag gick upp med ungarna imorse... Men När vi hade väckt Pelle så stöp jag i säng och sov några timmar så dagen har blivit bra ändå :) Blev gröt till lunch och sedan lite wow medan Alex sov. När Alex vaknade så klädde vi på oss och gick ut. Solen sken och vinden hade mojnat! Var superhärligt ute. Jag har fotat massor, är ju så sjukt mycket snö. Om inte vintern tänker övergå i sånt här extremt väder varje år så är ju detta väl värt o dokumentera. Is på Gullmarsfjorden och snövallar på flera meter! Det kommer vi nog inte se varje vinter här i södra Sverige... Kan inte minnas något liknande innan.
Ungarna hade ivf jätteroligt då dem klättrade och åkte kana på snövallarna, Pelle han fick skotta. Sen kom traktorn och skottade av busshållplatsen utanför och tog hand om vallarna vid våra brevlådor så dem går o komma åt. Alex blev eld o lågor över att få se traktorn "live" så att säga :D
Efter nån dryg timma så gick vi iaf in igen och då var det dax för middag. Blev köttfärssås och spagetti, mumsigt. Nu så vill barnen bara gå o sova men vi vill gärna invänta klockan sju så dem inte ska gå upp kl fem imorn... Visserligen vill Pelle upp kl sex imorn o se på OS men tidigare är ju lite överdrivet!

Händer i övrigt inte så mycket, mitt sår/ärr kliar så in i hel-vete!

Jo vi har ett källarfönster med dubbelglas där ena rutan gått sönder så är enkelglas nu = kallt. Blev till o sätta massa kartong för o täta upp så vi inte fryser ihjäl! Tur som vanligt med huset... Får byta ut det fönstret när snön smält så man kan komma åt. Borde väl byta garageport också... så ska vi dränera... göra i ordning hallen och byta ytterdörr... Ska bara bli rika först!

Kommer nog bilder senare!
kram på er

Inga kommentarer: