söndag, februari 28, 2010

nystart!

Den här dagen var precis vad jag behövde, som en nystart!
EFter att jag väckte Pelle så gick jag o la mig och sov till lunch. Sen så packade vi ihop oss och åkte till Torp. Vi hade så rolig shopping som att shoppa toalettsits :P Våran har gått sönder, efter ett halvårs användande, skitbra kvalité på ikea-grejer... Ja vi kollade på bauhaus men alla var fel form eller dyra, jag blev dökär i en med världens sötaste apa på men den hade helt fel passform. Tyvärr! Så blev inget där. Men vi kikade runt, Pelle behövde in på 3 och barnen ville såklart in i leksaksaffären. Sen så kollade vi snabbt på jula efter toasits och tror ni inte dem har en på rea :) Passar den inte så kostade den nästan inget så det kan vi leva med.
Sen kollade vi på telefon till min mormor och hittade en så den köpte vi och sen åkte vi hem till mormor. Har inte varit där sen i November, har haft världens sämsta samvete men har ju hänt lite annat i mitt liv. Och träffat mormor har vi iaf gjort bara inte hemma hos henne. Men idag fick vi tummen ur och det känns så gott! Var väldigt mysigt att träffa henne, hon och Jamie har sån härlig relation att man bara ler hela tiden när man ser dem. Jamie har verkligen saknat sin gamlamormor och pratat om henne så han var nöjd! Även Alex njöt av besöket då mormor bjöd på glass ;) Och mormor fick en telefon med större siffror på så hon faktiskt kan se knapparna, hon vart nöjd. Alla nöjda o glada!
Personligen har jag njutit av dagen, bara grejen att komma ut ur huset, se människor och bara vara har varit underbart! Ja verkligen en nystart för lilla Nlie!

1 kommentar:

Maribel sa...

Härligt Nathalie! ja det är ju som jag alltid brukar säga, det är en sak att vara vid liv och en annan sak att kunna leva det! Att umgås med människor man tycker om och ägna sig åt sina intressen är sånt som ger en livskvalitet! Mer av sånt :) Saknar dig! Kram Marri