lördag, februari 27, 2010

Bra dagar

Fredag och även lördagen har varit bra!
Igår så spelade jag o Pelle lite på dagen sen så blev det till o städa huset. Kl 14 hämtade Pelle barnen och jag hann få vilat en stund. När barnen kom hem så lekte vi, jättemysigt! Lagade en mysig middag och hade helmysigt fram tills att barnen skulle sova. Sen fick Pelle jobba ikapp lite men rätt snart kom han ner så vi kunde mysa framför tvn. Visserligen blev det OS på tvn men det var härligt att bara sitta tillsammans i soffan. Negativen med fredagen var att jag hade enorm huvudvärk pga väderomslaget.
Brakat på taket har det gjort också, snön som rasar ner och inget annat som tur va!

Idag så skulle Carl komma och en annan kille för att grabbarna skulle prata affärer. Så jag bad pelle bjuda med Vicky o Maxim också och dem kom. Så jag har umgåtts med Vicky och ungarna har lekt :) Det har varit väldigt trevligt även fast både Jamie o Maxim har varit lite ur fas.
När affärerna var avklarade och den andra killen hade åkt hem så fikade vi lite och sedan kollade Carl vårt värmesystem. Det visade sig att elementet i garaget hade gått sönder och läckt ut allt vatten som vi försökt fylla på med. Så Carl kopplade ur det elementet och nu är värmesystemet igång igen! Tur det inte var värre iaf. Detta behöver ju inte kosta oss något alls för tillfället.

Så just nu känner jag mig rätt nöjd.
Hade varit trevligt med lite flyt nu en tid framöver!

Inga kommentarer: