söndag, februari 07, 2010

Dipp

Idag har det gått upp för mig att det bara är 2 dagar kvar innan jag skrivs in på sjukhuset. nerverna har grävt en liten grop i min mage och därifrån kan dem inte komma upp, dem bara hoppar och hoppar ... Väldigt jobbigt. Så en liten dipp i humöret.

Men förmiddagen var fin. jag fick sova till tioa och sedan blev det promenad till fjälla. Pelle o Anna på skidor, Jamie åkte både skidor och pulka o Alex satt på farfars rygg. Nalle har dragit pulkan till och från o har varit jätteduktig! Uppe i fjälla stugan grillade vi korv och till efterrätt blev det våfflorna som dem sålde där. Inte direkt samma priser som i fjällen som tur va!
Ja just det på vägen upp till fjällastugan sprang vi på Carl o Vicky och dem 3 yngsta barnen, det var trevligt att träffa dem :)
Sen så blev det hemfärd för mig o Johan o barnen, Pelle o Anna skulle åka lite skidor idag igen... jamie och jag tog backarna i pulkan och det var skoj!
Sen så duschade alla, Svärisarna packade och så beställde vi Pizza till middag.
Efter middagen var det bara o skjutsa svärisarna till bussen och då Pelle tagit migrän medicin så fick jag ut o köra. Burr vad kallt det är utan värme! men volvon startade iaf.
Sen svärisarna åkte så har barnen varit väldigt gnälliga. Alex har haft låg feber hela helgen så det är inte så konstigt att han varit trött. Speciellt inte eftersom han gnällt sig igenom sista nätterna. Men nu sover ungarn och Pelle och jag vi kryper nog upp i soffan framför alla serier vi kommit efter med i veckan och bara tar det lugnt!

Inga kommentarer: