fredag, februari 19, 2010

Rastlös

Idag har jag varit rastlös och jag har kommit på varför. Jag har inte blivit utmattad eller yr på hela dagen :) Detta har innan varit vanligt förekommande sen operationen. Resultatet av att detta är borta har tyvärr blivit att jag ist blir rastlös och vill göra saker jag inte borde. Men jag har i lugn takt och utan att göra några onödiga lyft eller ansträngningar lyckats städa hela badrummet skinande rent! Snacka det var välbehövligt, det är inte det rummet Pelle höll efter bäst när jag var iväg om vi säger så ;) Jag har faktiskt även plockat upp och ställt tillbaka saker som flyttats runt, jag fick dammat o vattnat blommor också :) Sen så dammsög Pelle så huset blev rent och det är sjuk hur mycket jag njuter av att det är rent. Jag riktigt njuter och går och myser nu när det är rent. Måste var nån störning jag har :D Iaf mår jag Psykiskt bättre ikväll när sakerna är på plats!

Att stickan jag ju haft i tån dessutom nu är helt uttagen är en lättnad.
Nu kan det bara bli bättre!

Imorgon ska jag göra ett försök att gå med på lilla Maxims kalas, är jag som jag varit idag så går det nog okej. Annars har Carl lovat att skjutsa hem mig så barnen kan stanna lite längre o leka av sig :)
Vi är även bjudna på kalas på söndag men det kräver lite mer "närvaro" så det hoppar vi nog över. Mer främmande vuxet folk osv. Så får bli till o gratta där senare.

Vi gjorde lyxmiddag idag på Oxfilé, svampsås och Rotfruktsblandning. Mumsigt värre! Fast har varit med om bättre oxfilé, men den här var en billig fryst variant. Well det var iaf gott!
Sen blev det en omgång Wow vilket var väldigt roligt, men nu ser mannen på OS igen, suuck!
Ska strax krypa upp och somna till skiten!

Inga kommentarer: