torsdag, februari 25, 2010

Något mer som ska gå sönder?

Har precis läst ut min bok, som tur var för mig så var det första delen i en triologi så jag måste inte säga adjö riktigt än :) Ser fram emot bok nummer 2 som jag har i pocket. Den här har varit så tung! har världens blåmärke på min handled sen jag hade nån nål där under operationen så får snabbt ont i handleden och handen om jag håller boken nån längre stund. Ska ta en paus i läsandet en stund nu tror jag men ikväll ger jag mig på nummer två!

Sen verkar mer i detta jävliga hus gå sönder... Det är ju inte så att vi går runt o slår sönder saker, dem bara faller i sär... jag fattar verkligen inte hur vi kan ha sådan otur!? Jag var införstådd med att underhåll på ett hus skulle kosta men jag hade inte väntat mig att allt skulle falla samman med en gång och så regelbundet.
En propp gick för ett par dagar sen, innan dess funkade allt. men sen vi fick bytt proppen som värmesystem och varmvattensberedaren plus annat går på så har inte värmesystemet fungerat. Det är massa luft i elementen och när vi ska lufta dem så funkar inte trycket... Så värmen funkar inte. Jag tackar högre makter för att vi hann få in vår luftvärmepumpar innan det andra värmesystemet pajade. För dem håller oss varma, inte för att vi har 25 grader inne men vi håller oss på ca 18 och det går ju o leva med. Jag hade föredragit lite varmare men med tanke på hur kallt det är ute och att vårt huvudsystem för värme har lagt ner så är jag väääldigt nöjd!

Och har jag berättat att källarfönstret gått sönder så det är tätat med papp? jorå...

Men satan att all ska kosta pengar. Tänk om huset och bilarna kunde hålla sig hela i ett halvår nu så vi kan tjäna ihop liten pengar igen!? Hade suttit bra!

1 kommentar:

Pernilla sa...

håller med dig, e de nåt som krånglar så e de allt på en gång... man e ju inte direkt gjord av pengar!
kram