torsdag, februari 25, 2010

Börjar bra


Åhå det här börjar som en bra dag, minimal smärta, positiv sjukgymnast och en glad Nathalie!
Ja Pelle knådade lite på rygg igårkväll och det verkar ha gjort under! Jag fick sova inatt, jag kunde röra mig, ligga på bägge sidorna! Sen att Alex sovit lite mindre i våra säng inatt kan spela in, jag vet inte. Vi är så trötta på att han inte sover! den 9onde ska vi till läkaren med honom och jag hoppas nästan dem hittar något så att han kan börja sova bättre. För att han vaknar o gnäller o skriker hela nätterna är ju helt galet jobbigt. igår kväll testade vi att flytta in hans säng i vårat sovrum vilket inte hjälpte så jättemycket... Vi ger det väl några nätter till och ser men än så länge verkar det ha noll effekt. Tänkte kika på "vyssanlull-tassar" också, allt som kan hjälpa är välkommet! Så har någon tips... tell me!

Var hos sjukgymnasten nu och det gick fint. Hon verkade imponerad över att jag kunde röra mig som jag gör redan. Det enda hon hade o klaga på var min hållning och den var liksom kass redan innan. Målet med denna operation är att få bättre hållning än innan :)
Tjockare än innan har jag också blivit, inte helt oväntat med den mängd socker jag konsumerar utan att röra mig... Får bli till o ta tag i den sen... men just nu smärtlindrar jag mitt uttråkade lilla jag med socker ;) Vet verkligen inte hur jag ska sysselsätta mig... Jag kan ju inte städa hela tiden... sitta vid fb har jag tröttnat på, serier i all ära men njaa... Läsa bok är trevligt men orkar jag inte göra hela tiden. Har lite pyssel att göra men saknar visst material till det dessvärre...
Så vill någon ses så hör av er, jag är villig att sätta mig på en buss om så skulle krävas, fast borde nog inte.

Nu ska jag se mig om efter något att äta och något o göra.
ses!

Inga kommentarer: