lördag, februari 20, 2010

En okej Lördag

Har vart en helt okej dag även fast det känns som att Jamie gnällde hela förmiddagen. Det gjorde han såklart inte men han var inte munter. Vi hade ju berättat att vi skulle på kalas så det tjatade han om heeela tiden. Och Pelle behövde vila lite så jag var själv med barnen. Är tokigt svårt att inte lyfta barnen, man inser inte hur ofta man faktiskt gör det annars! Så jag gör mitt absoluta bästa men kastar Alex sig från en pall så fångar man reflexmässigt, det är inget alternativ att låta honom fara i golvet. Har heller ont själv än ser mina barn ha ont!
När Pelle vaknade och hade ätit lunch så gav han sig ut för o skotta. Jag var rätt skeptisk till att ge mig ut på vägarna men eftersom Jamie tjatade så... Pelle hade tur och traktorn kom och skottade fram till vårt staket idag igen, annars hade det varit kört. Ni skulle höra Alex när han fick se traktorn, stod o tjöt av lycka och hoppade upp och ner i soffan :) Så himla söt kille!
Well Pelle fick skottat fram bilen så vi begav oss mot Lysekil. Kan ju tala om att det snöade och blåste ca 20 sekundmeter... Drivor på vägen, buabacken såg mer ut som en pulkabacke men vi kom in till stan, köpte present till Maxim och tog oss hem till Carl o Vicky. Blev ett trevligt kalas och presenten var uppskattad. Skrattade så jag fick satans ont i bröstkorgen, men det var det värt :) Vi drog oss hemåt när det mörknade för det var svårt nog o köra i snöyran ändå. Vi kom upp för Carls backe efter några försök och sen ute på 162:an så var det knappt vi kom hem. Drivor med snö över hela vägen, vissa var säkert upp mot halvmetern höga. För mig var det idag extra läskigt att åka eftersom även om en vi åkte in i en mjuk snödriva så inget direkt hände med oss eller bilen så skulle bältet dra åt om min bröstkorg. Med brutet bröstben så hade det gjort oooont! Well det gick bra och hem kom vi, men imorn får bilen stå stilla. Vi inväntar snöplogar och mojnad vind.

Har lagt in lite bilder på datorn nu, är inte mkt då jag varit hmm lite frånvarande... men finns från senaste 3 veckorna typ. Ska se om jag kan få laddat upp dem sen. inte alltid det funkar här i bloggen dock.

Inga kommentarer: