fredag, februari 05, 2010

Fredagsmys?

Idag så känner jag mig rätt produktiv :) Jag har fått skottat så det troligen går o få ut Carls släp (inplogat var det och täckt med snö). Jag har lekt med Jamie i trädgården en kortis, bland annat voltat i snön :D Man får lixom passa på o göra sådana övningar nu medan man kan, snart är jag ett invalid...
Sen så skrapade jag av audin för volvon har av ngn anledning stått med en öppen dörr i natt så batteriet är helt tömt... Så man vet aldrig när man behöver åka och då är det skönt om bilen inte är en iglo! Volvon ska vi dra igång med en batteriladdare som grannen har men ingen har orkat ta tag i det ännu och det är lättare om Pelles pappa som nog har lite mer koll är med o fixar.
Sen så har jag fått satt en maskin med tvätt och nu är Pelle o Anna ute och åker skidor så jag fick mig ett ryck o nu är huset städat! Behöver vattna blommor men i övrigt är här plockat, dammat, dammsuget och till och med skurat i köket! Känns himla gott. Så unnar mig en kvart vid datorn innan jag måste mata Alex.
Senare ska jag åka till simhallen med Emma, hon är bra för hon drar ut mig på saker. Ingen annan hör av sig och vill hitta på saker men Emma är bra hon :) Jag behöver distraktioner nu! Operationen närmar sig med stormsteg och av någon konstig anledning så blir jag snarare lugnare än stressad. Jag är lite som en gravid som vill fixa allt innan barnet kommer :P Jag ska städa, tvätta, göra listor så att allt funkar medan jag är iväg. Pelle klarar det säkert men jag mår bättre om jag vet att jag gjort allt jag kunnat.
Trots att jag är lugnare så är jag knappast lugn, nerverna pirrar i magen o allt som kan få mig o tänka på något annat positivt är bra. Mina barn är bra där, dem hjälper mycket!
Tänk om detta hade varit för 4 år sen, då hade jag bara suttit o spelat wow och funderat... Nu har jag mina änglar och det är tur det!
Annat som står på schemat för helgen är en sväng till fjällastugan o äta våfflor, i övrigt blir det väl en överdos frisk luft för oss och troligen motion... brukar vara så med svärföräldrarna här :)

Ringde sjukhuset igår och fick den trista nyheten att jag inte kommer ha tillgång till internet där, men jag kommer iaf kunna ha en telefon. Ingen mobil. Om någon vill ringa mig dit så kommer Pelle ha nummret och troligen mina föräldrar, så det är bara o ringa o kolla med dem.
Ska be Pelle skriva ut i bloggen hur operationen har gått o så iaf, så alla som vill veta kan få reda på det.

1 kommentar:

Pernilla sa...

Jag får komma och hälsa på dig när du kommit hem ;) och underhålla dig en dag :) Hoppas de går bra nu gumman och hoppas du vet att jag tänker på dig! Kram