söndag, februari 28, 2010

Ditt o datt

Så underbart sött, Alex springer med en bit paketsnöre i handen och katten springer efter :) Katten som börjar bli gammal är fortfarande busig, speciellt nu när hon inte varit ute på typ två månader. Våran katt är nämligen en riktigt fisförnäm dam som inte vill bli blöt om tassarna i denna avskyvärda snön :D

Våran hund bor hos min mor just nu så jag får återhämta mig och Pelle får ett par moment mindre om dagen. Men gud vad jag saknar Nallen! Bara att kliva in genom dörren och det inte är någon som möter än är väldigt deprimerande när man är van vid en hunds glada hälsningar! Och att inte få sällskap i soffan när man själv ser på tv, ja det är tomt! Han har varit borta för mycket på sistone...

Idag har jag fått gå upp alltför tidigt. Alex har visserligen sovit hela natten i sin säng men kl sex är iaf för tidigt att gå upp! Speciellt eftersom jag sovit riktigt dåligt inatt. Pisseblöt har jag varit, fy vad det är äckligt!

Jag vet inte riktigt vad dagen för med sig, hade gärna hittat på något utanför huset! Vi har pratat om att åka till torp eller kasnke besöka min mormor. Vi får se lite. Jag är hemskt trött på att se på tv och sitta vid datorn iaf. Stoppar gärna i mig lite smärtstillande och hittar på något!

Har inte många planer för veckan som kommer. Jannike skulle kika förbi på en fika, Becka pratade också om att komma och hälsa på. Så det är iaf ett par roliga saker o se fram emot! Annars vet jag inte, återhämta mig ännu mer antar jag! Mera tv och mer dator ;)

Inga kommentarer: