lördag, oktober 06, 2012

Skridskor och is i Gib

Idag har vi kört lite pre-halloween med masker och vampyrtänder. Mest för att jag köpte en söt liten halloween låda vardera till killarna när jag handlade sist. Vi firar inte halloween men här nere är det en väldigt stor grej så affärerna är fyllda av Halloween grejer!
Vi har även kört på liten egen tid med killarna medan Mollie fick vara hemma hos Trine och Johan och leka med Leo. Vi åkte skridskor, riktigt roligt men obekvämaste skridskorna ever och sämsta isen! Alex var superduktig och åkte utan stöd medan Jamie var lite mer försiktig men även han duktig men han åkte mest med stöd. Tja kul var det iaf! Och när vi gick för o hämta Mollie så låg hon och sov på Trine så där hade allt gått bra!

Igår fick Jamie special award i skolan för good behaviour! Tydligen är det så att dem samlas i aulan och rektorn läser upp dem som får detta, det är bara ett diplom men ändå! Tänk o bli uppropad inför hela skolan och få detta :) Jamie var den enda i sin klass som fick ett! Alex fick ju ett för några veckor sen, men då förstod jag inte att dem delades ut på detta sätt. Nu när man vet blir man ju lite extra stolt över killarna!

Inga kommentarer: